Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Externí TV tuner Android

Od: beri49* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

koupil jsem si DBV-T tuner AVerTV Mobile Android 61EW3100A0AB a chtěl jsem ho vyzkoušet na tabletu Element 7,85Q102G Sencor, ale nainstalovaný program tuner nerozpoznal. Přitom na Aceru A1-810 jede bez problémů. Můžete mi poradit, v čem je problém?
Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

naihonn*
hodnocení

0x

Tyhle tunery vyžadují podporu OTG (On-The-Go) u USB portu. Pokud ji ten tablet nemá, tak smůla. Ono se to u toho tuneru píše a dá se i pomocí nějaké aplikace předem zjistit, jestli to konkrétní mobil či tablet podporuje, ale teď už je na to trochu pozdě no.

beri49*
hodnocení

On to naštěstí nebyl můj tablet, je jsme to zkoušeli. O jakou aplikaci se jedná, o které se zmiňuješ? Diky

tento tablet dle specifikací OTG podporuje

doplněno 25.09.14 12:50:

a mám pocit že snad všechny dnešní tablety OTG podporují, vždyť i ten nejobyčejnější tablet za 900 Kč z Tesca OTG podporuje

beri49*
hodnocení

Ano, OTG podporuje, ale proč to nejede?
naihonn*

Najdou se výjimky, ale jasně, asi většina by mohla. Každopádně je otázka, proč to tedy nejde. Je už jediná možnost, u nějakého jiného tuneru jsem četl, že zároveň je potřeba, aby ten mobil/tablet neomezoval odběr na tom USB portu. Předpokládám, že v tom tabletu je minimálně Android 4.0.3?

beri49*
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]