Nejste přihlášen/a.
Ahoj,chci se zeptat,koupil jsem si Playstation 4 a když je vypnutý v zásuvce,tak je slyšet pískání a takové jemné praskání..vypadá to,že to jde od zdroje..Je to normální,nebo by měl být úplně tichý jako myška?Z nějaké vzdálenosti např. 2m to slyšet není,zjistil jsem to,když jsem otíral prach a byl jsem blízko..
Pokud je to 5cm a dál neslyšet, je to normální, tak piská každý spínaný zdroj, ...nábytek a plasty to možná zesilují...
Jj, v pohodě, chtělo by to stetoskop a poslouchat zdorj od pc/ntb ... ty různé pískavé zvukky různých intenzit a skomírání..skoro jak nějaká skladba...to ej bezna vlastnost spínaných zdrojů...
Zkusil jsem to natočit na video,ovšem takhle je to potichu,zkuste použít třeba sluchátka. Z velké vzdálenosti to slyšet není,ale z takových tŕeba 30 cm..
Tak jsem měl možnost vidět další PS,na prodejně,kde jsem ho kupoval,tak to šumělo taky ale slabě a u jednoho kamaráda a tam si myslím to mohlo být skoro srovnatelné..I pár lidí na fóru psalo,že jim to dělá,zbytek zase že ne.. Ale myslíte že je to tedy v pořádku?Je pravda že to asi taky bude trochu zesílené tím nábytkem..Nechce se mi ho ani moc posílat do reklamace,protože mi sice navhrli,že mi konzoli vymění,když uznají reklamaci,ale prý bude konzole repasovaná..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.