Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poradí mi někdo?

Od: lvice16* odpovědí: 7 změna:

Ahoj všem, děti se mi dostaly k PC a smazaly některé složky z Microsoft office, také mi začal pomalu naskakovat počítač. Nemůže teď office vůbec otevřít, ale nemůžu ho ani znovu nainstalovat, protože tam zůstalo " klikni a spusť" fakt nevím co s tím. Nemůže mi třeba někdo prosím poradit. Nejsem na PC žádný expert :) díky moc Pavlína

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Já bych se napřed vrátil ke staršímu Bodu obnovy z Obnovení systému. windows.microsoft.com/... A kdyby tp nepomohlo, stáhl bych RevoUninstaller a pomocí něj důsledně odinstaloval MS Office a nainstaloval jej znovu. stahuj.centrum.cz/...

doplněno 25.09.14 09:49:

@naihonn: Díky ! :-D

naihonn*

Velmi dobrá odpověď, se kterou se nedá než naprosto souhlasit!

lvice16*
hodnocení

já bych se velmi ráda vrátila ke staršímu bodu obnovení, ale je tam jen jeden, ze včerejška. Jiný bod pro obnovu nemám. :( ach jo. Jdu to zkusit smazat podle rady ivzez a uvidím. Nejhorší je, že vše dělám a píši půl hodiny, protože se mi od té doby seká celý počítač. Nemůžu na nic rychle najet. Snad tam nesmazaly ještě něco jiného :)

hodnocení

0x

Co tam zůstalo? Jaký "klikni a spust"? Můžeš to nějak lépe popsat? Nebo sem dát snímek obrazovky.

lvice16*
hodnocení

Když chci program přeinstalovat, píše mi to, že nemůže být přeinstalován, protože mám nejdříve odinstalovat Microsoft office klikni a spusť 2010. Koukla jsem se do programů odinstaluj a opravdu to tam je, ale nejde odinstalovat.

iz*

Teď už snad moc pokazit nejde: Já bych smazala složku MsOffice, pak bych odstranila veškeré záznamy o MsOffice z registru (např. CCleaner nebo RegReiniger) a po restartu bych zkusila nainstalovat znovu.

Při instalaci zvolte "vlastní instalaci" a složku, do níž chcete MsOffice nainstalovat, pro jistotu pojmenujte jinak (např. Ms-Office).

Napište, jak to dopadne.

Člověk co se v tom moc nevyzná může v registrech udělat více škody než užitku. Pokud z nějakýho důvodu musíš mít nainstalovaný Office od Microsoftu, tak to udělej jak radí ivzez®.

Pokud to potřebuješ jen kvůli občasnému napsání pár řádků, klidně bych si stáhnul a nainstaloval LibreOffice.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]