Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kopírování textu na Pc jak na to?

Od: syfrig* odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer,poraďte mi prosím jak skopírovat text napsal jsem dlouhý email a chci ho skopírovat kamarádovi a poslat v chatu na Fc.Zmáčknu levé tlačítko u myši text zmodrá a co dál?Mě to pak zas zmizí :(

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Označíš celý email a pak ctrl a C a potom ctrt a V a je hotovo

helper123*

Pokud je opravdu hodně dlouhý, je ještě dobré použít zkratku Ctrl + A, která ho komplet celý zkopíruje, ušetří hromadu času. ;)

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, ono (v mém PC) stačí ten text vybrat myší, on se uloží do schránky a pak na místě, kde chci text vložit (blikající kurzor) zmáčknu klávesy CTRL + V. Zkuste to tak nebo dříve CTRL + C (pro kopírování). Zdravím!

doplněno 03.11.14 18:27:

Pokud se to povede, tak si ten text potom zkontrolujte, zda mu nechybí konec a je celý.

syfrig*
hodnocení

Díky za radu přátelé jdu na to :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]