Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde odinstalovat

Od: kyrami* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den. Narazil jsem na problém.
Chci odinstalovat Avast free antivirus ale když dám programi a funkce tak tam není. Zmizelo mi tam i pár dalších věcí na odinstalování.
Poradíte prosím?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

K odinstalování Avastu slouží program AvastClear.exe. Stáhout a postupovat podle návodu zde: avast.com/...

hodnocení

1x

Tak zkuste ovládací panely→programy-odinstalovat program→tam na něj klikněte a dejte odinstalovat.

kyrami*
hodnocení

Tam se mi ty věci ztratily.

freifreehaax
hodnocení

0x

Zdravím, neobnovoval jste v poslední době tovární nastavení?

kyrami*
hodnocení

To už je dávno.
Ale i tak nedávno jsem tam měl v POLOŽCE Programy a funkce úplně všechno, jak progrymy tak moje hry ale teď nic. Jen dvě moje věci PLUGIN na Google Chrom a jednu aplikaci. Jinak je tam jen vše od systému.

hodnocení

0x

Nainstalujte si Ccleaner, tam se (snad) zobrazí všechno. Mám zkušenost, že se mi některé programy ve "Windows" odinstalátoru vůbec nezobrazily.

kyrami*
hodnocení

CCleaner mám a zkoušel jsem to. Tam se taky ztratily nějaké programy.

ronyx*
hodnocení

0x

Zdravím,
nainstalujte si program Revo Uninstaller a pomocí něj odstraňte programy, které v pc nechcete.

kyrami*
hodnocení

Pošlete prosím odkaz. :) Děkuji

ronyx*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]