Nejste přihlášen/a.
Mám desku MSI P55A-GD65 a grafiku ASUS ATI 4870 - EAH4870/HTDI 512MB DDR5 + Arctic Accelero Twin Turbo
Vyndal jsem grafiku za účelem čištění chladiče od prachu. Dával jsem si pozor abych vše zapojil jak má být ale dělám to poprvé, ale pc nenajíždí. Grafika má dvě napájení plus ventilátor, ventilátor běží, komp zvukem zdá se že najíždí, ale obrazovka se nerozsvítila. Speaker není zapojen. Předtím grafika jela.
doplněno 23.09.14 16:39:máte někdo zkušenost s tím to chladičem? Nevíte jestli se má ten druhý ventilátor co je víc vzadu točit když zapnu PC? Mě se netočí, ale to ani když pc jelo a byl obraz.
doplněno 23.09.14 16:49:Ped tím jsem si všiml, že po zapnutí PC svítila zelená mini dioda na desce grafiky a nyní nesvítí. Po zapnutí pc bliknou červené ledky.
doplněno 23.09.14 17:37:VYŘEŠENO. I když jsem to předtím zkoušel, tak stačilo přesunout kabel DVI nebo jak se jmenuje do jiného výstupu karty. Pomohlo mi že jsem si to vyzkoušel na jiném monitoru a to že jsem zapnul repráky protože ono to normálně nabotovalo do Windows ale nevěděl jsem o tom.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.