Nejste přihlášen/a.
zdravím vespolek hledám hodnou duši která by mi poradila mám problém s pc nevim co se mi v něm pokurvilo ale nespustímho normálním způsobem prostě nereaguje jen když zapnu zdrojkomp se rozběhne ale na monitoru nic jen hučí a vypnuho zase jen zdrojem nevim poradte prosim čo je v piče díkes
Dobrý den, odpojit od proudu, otevřít, vyčistit (i zdroj) a zkontrolovat kabeláž (rozebrat a zase vše dobře zasunout). Vyndat moduly RAM a zase vložit. Zkontrolovat si základní desku, resp.
kondenzátory, jestli netečou nebo nejsou "nafouklé". Potom PC uzavřít a zkusit zapnout. Dál zatím asi nemá význam radit - závada může být kdekoliv. Zdravím!
P.S. Nejdříve si zkontrolujte kabel k monitoru, kabel k PC (do zdroje) a jestli běží HDD.
doplněno 03.11.14 17:34:Nemáte zač. Snad se to rozběhne ke spokojenosti.
doplněno 03.11.14 18:55:praivo - ten dotaz je zřejmě psán pod dojmem ze slov pana prezidenta. Příklady táhnou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.