Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s pc

Od: goreman odpovědí: 3 změna:

zdravím vespolek hledám hodnou duši která by mi poradila mám problém s pc nevim co se mi v něm pokurvilo ale nespustímho normálním způsobem prostě nereaguje jen když zapnu zdrojkomp se rozběhne ale na monitoru nic jen hučí a vypnuho zase jen zdrojem nevim poradte prosim čo je v piče :) díkes

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, odpojit od proudu, otevřít, vyčistit (i zdroj) a zkontrolovat kabeláž (rozebrat a zase vše dobře zasunout). Vyndat moduly RAM a zase vložit. Zkontrolovat si základní desku, resp.

kondenzátory, jestli netečou nebo nejsou "nafouklé". Potom PC uzavřít a zkusit zapnout. Dál zatím asi nemá význam radit - závada může být kdekoliv. Zdravím!

P.S. Nejdříve si zkontrolujte kabel k monitoru, kabel k PC (do zdroje) a jestli běží HDD.

doplněno 03.11.14 17:34:

Nemáte zač. Snad se to rozběhne ke spokojenosti.

doplněno 03.11.14 18:55:

praivo - ten dotaz je zřejmě psán pod dojmem ze slov pana prezidenta. Příklady táhnou.

goreman
hodnocení

děkuji za ochotu a radu vše vyzkouším ;) mějte se

praivo*
hodnocení

0x

Přepiš to, aby to bylo čitelné a bez vulgarit, a pak o tom popřemýšlím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]