Nejste přihlášen/a.
Mám internet od UPC 12Mb a kabelový modem. Chtěla bych wifi modem ale abych nemusela platit UPCíčku pronájem. Můžete poradit jaký wifi modem si pořídit? Díky.
Modem mám, nevěděla jsem, jestli si můžu koupit wifi router i jinde, než od UPC, aby fungoval. Mají ho za 2 tisíce, nebo za 70Kč/1měs. Díky za info.
Co to tady radíte za nesmysly? Dřív jsem měl UPC a jejich modem. Stačilo mi to. Pak se vyskytla potřeba mít wifinu. Takže jsem za modem UPC místo počítače připojil router a až k němu počítač a zároveň jsem získal wifi. Vše fungovalo bez problémů. Router použitý se dá sehnat za kilo, dvě a nový obyčejný kolem pětikila bych řekl.
To sice máte pravdu, ale ne každý touží mít z elektrické modem a následně i router. UPC mělo v minnulosti podmínku, že zprovoznilo modem, který je koupený u nich a ten prodávali za nemalé peníze. Tedy nešlo/nejde (současný stav nevím) si někde za pár stovek koupit jiný.
UPC mělo v minnulosti podmínku, že zprovoznilo modem, který je koupený u nich a ten prodávali za nemalé peníze
Rozhýbat wifi router není problém, není na to potřeba technik UPC, stačí řekněme normální IT, nebo zdatnější uživatel.
Berte to takhle, někdo má v elektrice APčko a wifi router (zajímavé, že u wifi poskytovalelů málokdo řeší, že má dvě krabičky), někdo modem a wifi router...
Pokud máte cihlový byt střední velikosti, je úplně jedno jaký koupíte router. Orientujte se podle ceny.
1. U každého zařízení platí, že po uvedení do provozu je třeba aktualizovat firmware, zvláště u zažízení, která jsou zranitelná útočníky.
2. Mám Netis WF2411, stál 340 Kč, jsem spokojený.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.