Nejste přihlášen/a.
Zdravím, widlaři jaký doporučíte nejjednodušší systém pro zálohu čistých čerstvých W7.
ISO obraz disku, nebo systémem nabízenou bitovou kopi, něbo nějaký sw 3 strany...
Jde mi o maximální jednoduchost, kterou by teoreticky zvládnul i "laik" ...s pomocí.
CO kdo doporučí?
Fleška i disky jsou k dispozici..
Jde již o nainstalovaný systém včetně ovaldačů a aktualizací...
Díky za rady i tipy.
Adam.
Používám, ale už celkem naštěstí nepotřebuju:
Systémový disk rozdělený na "Primar partition" - pro systém windows, třeba 30 GB
další partition o té samé velikosti 30 GB - do ní uložím funkční kopii primary partition
zbytek - partition pro data. Vzhledem k veikosti současných HDD mě "ztráta" těch 30 GB nevadí.
Na kopírování systémové partition do kopie a popřípadě z kopie do systémové používám "Paragon Partion Manager" (je i nekomerční zdarma verze), v něm jsem vytvořil Bootovací DVD a z něj lze vše provádět i v případě, že je systém nefunkční. A tu záložní partition označím jako neaktivní a skrytá, ať se normálně nezobrazuje. Ta záložní lze samozřejmě umístit i na jiném HDD.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.