Nejste přihlášen/a.
Prosím poradte prosím,Koupil jsem strarší vypalovačku LG gsa h20l,Problem nečte disky dvd a hlaška zní vložte prosím disk do jednotky.S cdr disky problem není at již jsou to fotky nebo orig .prograny na cd disku.Ve vlastnostech jednotky dvd-rw nejde nastavit možnost podpory mechaniky formatu MRW,nevíte jak to nastavit nebo kde je problém.Děkuji
Nezakládej duplicitní otázky. Je v tom leda tak bordel!
stará přepalka a nejnovější disky nemusí jít dost dobře dohromady. Zkuste novější firmware... nebo média s nižší rychlostí zápisu atd.
Vypada mi to na zmněny parametru vypalovačky,dival jsem se na recenzi te mé vypalovačky a je to to tam uplně jinak popsané a nastavené,totiž tam je že to podporuje zapis dvd formatu MVR,ja to mam ve vypalovačce ve vlastnostech in cd,poličko ne namisto ano.a nejde zmněnit nijak,muže to byt vyrobní vada,nebo da se to zmněnit jinak. cdr.cz/...
Dodatek od tazatele:
Autor: rex38f® Datum: dnes 19:57 odpovědí: 0
Vypada mi to na zmněny parametru vypalovačky,dival jsem se na recenzi te mé vypalovačky a je to to tam uplně jinak popsané a nastavené,totiž tam je že to podporuje zapis dvd formatu MVR,ja to mam ve vypalovačce ve vlastnostech in cd,poličko ne namisto ano.a nejde zmněnit nijak,muže to byt vyrobní vada,nebo da se to zmněnit jinak. cdr.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.