Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nainstalovat hru na flešku

Od: games odpovědí: 7 změna:

ahoj,chci se zeptat zda by jste mi neporadily jak nainstalovat hru na flešku.aby jsem potom pouze vzal flešku dal ji do jiného pc kde ta hra není klikl pouze na ikonu ve flešce a hra se spustila bez toho aby jsem jí nemusel instalovat.mám windows 7.nebo nějáký návod jak to udělat nic nemůžu najít.zatím díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, pokud si ta hra při instalaci uloží informace do registru OS Windows, tak ji na jiném PC asi nespustíte (po přenesení flashky). Zdravím!

doplněno 20.09.14 21:50:

frkotou - ale, ano. Věřím Vám to, ale budou to hry bez záznamu v tom registru (jako např. DOS - hry).

doplněno 20.09.14 22:15:

naihonn - DOS - hry a FLASH - hry půjdou, ale u her pro WINDOWS to je loterie. A možná bude i problém v rychlosti přenosu dat z flashky (a sekání her). Ale, za zkoušku to snad stojí.

frkotou*

Já už takhle ale spustil spoustu her ;) :D

naihonn*

Někdy se chytí i jiná hra, ale člověk si nemůže být předem jistý. Ale tak zkusit se to dá vždycky. Buď to půjde, nebo to nepůjde, nebo to půjde částečně. Všechny případy už jsem zažil.

doplněno 21.09.14 00:05:

ben: Určitě to stojí za pokus. Nevím, jak z flashky, i když usb 2.0 by na starší hry mělo stačit. Jinak třeba Diablo 2 nebo Dungeon Siege 2 šly i bez instalace a například z MMO stará dobrá Ultima Online taky v poho. Jasně, že nějaký super nový hry by mohly být problém. :)

frkotou*
hodnocení

0x

Jednoduše. V instalátru zvolit cílovou složku jako flashku. No a potom to spouštet z ní. Nebo zkopírovat složku nainstalované hry z pc rovnou do flashky.

games
hodnocení

Ahoj,takze to zkusim pres ten instalator jo,dam tam nainstalovat na flasku.jo hra se jmenuje need for speed most wanted.zatim diky
Jestli jsou to klasika starší most wanted (tuším okolo 2005), tak to jde spustit bez problémů bez instalace, běžně jsem to kopíroval z počítače na počítač a jelo to.
Jistější než pouhá instalace na flešku je použít nějaký portable creator.
carlcheo.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]