Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Restart počítače při přehrávání videa

Od: kikinecek odpovědí: 36 změna:

Dobrý den lidičky:)

mam problem se spoustenim filmů a koncovkou avi a wmv. Jakmile chci spustit jakýkoli film s temito koncovkami (v programech WMP, BSplayer), najedou max. 2 vteriny filmu a pak se to úúúúúplně celý sekne a počítač se restartuje. A dokonce mam stejny problem u hry CoD2 _ taky max 2-3 vteřiny (po kliku na ikonu hry) a restart. Co s tím?

Možná dobrá poznámka: Brácha si předtím naistaloval nejakou svou strategii, zahrál si ahi 2 hodiny a protože ho to nebavilo, tak to odinstaloval. Jenze pak ještě se dival, že na disku zůstaly nejaky zbytky, tak to zacal vyhazovat. Je možný, že vyhodil i něco, co nemel?

Plííííís poradte ;)

36 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ne, spíš ve vedrech jaká teď jsou se přehřívá nějaká komponenta- rozeber pc a vyfoukej větráky od prachu a koukni pak zda jednou a nebo je možná vadný zdroj-nestíhá větší odběr

kikinecek
hodnocení

Díky za radu, ale než se pustím do rozebirani bedínky tak, teoretická otázka? Kolik prachu se muze nachat do vetraku po trech mesicich pouzivani? Pocitac je koupenej letos v kvetnu tudiz bezi zaruka ... a Oheldne toho pocasi ... jsem na Vysocine a ta vedra ... ta tu byla ... mno tak pred .. dlouhou dobou ...Posledni tyden jsou teploty kolem 22 stunu ...

Za 3 měsíce i dost když je tam moc prašno :P Ale já psal o teplotě, a zdroji, ne že se zaměříš jen na prach který jsem psal jako jednu příčinu a ne řešení. Tak se koukni na teploty, třeba v programu speedfan a pokud jde o zdroj...máš záruku ;)

kikinecek
hodnocení

Tak jsem tu zas. A po tvých radach *jasne*a s pomoci programu speedfan mam výsledky - na obrázku ... Ale uprimne receno jako pouhý uzivatel a hlavne laik tomu docela prd rozumim, takze budu cekat na dalsi rady, informace atd ;)

Restart počítače při přehrávání videa

80 je teda brutus, akorát netušim od čeho je ta teplota *smich* Možná grafika, jestli neni plomba na pc tak ho oddekluja koukni na větrák u grafiky, zda se točí, zda funí opravdu takové teplo/je horký chladič...tak jako tak by šla zkusit reklamace- pc při zátěži se restartuje...

kikinecek
hodnocení

Me se ta teplota taky nelíbí *sok*Takže to vypada, že klučík poběží k tatínkům na reklamačku *bezim*, protože plomba na PC je ... tutíž do toho ani vrtat nebudu. Kazopadne díky moc za cenné rady a kdyby neco, tak se jeste ozvu ;) a nebo i ty - ozvi ;)

Reklamuj, v tomto případě jediná možnost. Ty senzory občas kecaj,ale tenhle bych hádal na grafiku...tak jako tak to pc padá=reklamace

kikinecek
hodnocení

OK - fakticky dííííky za podporu a ja se ozvu na 200% jak to dopadlo ;)

Hele, tohle je dvoujádro. Jedno má 40 a druhé 42 °C. Co je ale těch 80°C to netuším. Snad grafika?

kikinecek
hodnocení

To fakticky netusiiiim, jisti to ta reklamačka ... nebo te napada neco jinýho jak to odzkouset? si s tim klido pohraju, když budu mit navod step by step ... *smich*

Mě ten program čte jenom teploty HDD. Zkus se mrknout do jeho konfigurace. Snad z ní vyčteš, čeho se ta teplota týká.

kikinecek
hodnocení

Jsem psala že jsem laik ... a chtela jsem step by step ... ale koukla jsem do konfigurace a ... je to ono?

Restart počítače při přehrávání videa #2

jjj, 80 je grafika, to je docela dost,ale jak řikám, nemusí to být tou teplotou, ale vadou zdroje, paměti...

jj, core 1 a 0 by sedělo

Já doma víc nezjistím, nemám na to vhodnou desku *nevi*

kikinecek
hodnocení

takze se vracime k původnimu planu ... REKLAMACKA ... Nevadi ...Stejne čarovat neumím*smich* Byla jsem pro to rozhodnuta ... a nebo jeste neco by se dalo vyzkouset?

Ukazuje ti to i otáčky ventilátoru na grafice?

kikinecek
hodnocení

zkus mkrnout na prvni obrazek co jsem posilala ... je to ono: FAN 1: 1112 RPM? jestli ne, kde to najdu?

To může být CPU. Zkus zase mrknout do konfigurace, tam by se to dalo vyčíst.

kikinecek
hodnocení

v záložce FANS ni to hlasi u FAN 1 stejnou hodnotu ... ostatni jsou na nule . Nic jinyho jsem nenasla ... *nevi*

Tak to bude asi CPU. Pokud by se přehřívala grafika, tak by to mohlo takhle tuhnout. V čem všem se to zasekne?

kikinecek
hodnocení

chlapi, si ze me delate srandu, co? vezmu to polopaticky ;)... : když chci pustit video s koncovkou avi nebo wmv, vetsinou v programu BSplayer, tak se mi sice program otevre, nacte se i video ale po dvou vterinách se to celý sekne a počítač se restaruje ... toť vše. A stejny je to i u hry CoD2

Nedělám si srandu, alespoň teď ne z tebe. Seká se ten počítač i při přehrávání v jiném programu? A hra to dělá jedna nebo všechny?

kikinecek
hodnocení

seka se to i v WMP (mam zkusit jiny program?) a jinou narocnejsi hru v PC než CoD nemam - jo chteli jsme zkusit i CoD4 ale zavrhli jsme to když nam neplechu dela dvojka ...

No jestli můžeš zkusit i něco jiného, tak by to bylo fajn. Zatím bych to viděl na přehřívání.

kikinecek
hodnocení

Tak jsem se opet restartovala ... mam tu jeste InterVideo WinDVD 8 a chovalo se to úúúplne stejne jak BSplayer a WMP*zed*

reklamuj, restartuje se pri zatezi...

kikinecek
hodnocení

Dyt o tom jsme se bavili cely odpoledne, ale po vecernim šťourani v PC se ze me stane profesionál *smich**haha*. Myslim se vykaslu na svou nynejsi profesi a dam se k vam, chlapi *haha*

vim, to opakuji pac se mi zdalo ze se to tu potlacilo

kikinecek
hodnocení

NE NE - nic se nepotlačilo, je to v zaruce, tak to půjde na reklamačku! Protoze mi je jasny, že takto na dalku asi nic nevyresime. Jen me zajima, co vsechno by s tim mohlo byt. Jenze tech 80 Celsiových stupinků vam taky dela vrasky na cele ... jak tak koukam ;) Ale my to v servisu zjistime a vylustime zahadu hlavolamu *smich*. Ja vam pak nakonec zeění té tajenky i prozradim *placni*

Tech 80 je buď opravdu řešení a nebo jen jedna z věcí...určo dej pak vědět

kikinecek
hodnocení

JO JO určo se ozvu - na 300% *palec*;)

Grafika snese i daleko vyšší teplotu. Tohle klekne pár vteřin po "nějaké" činnosti. Chvíli by to čipu trvalo, než by se prohřál.

PS: Jinak ta plomba je bezcenná.

kikinecek
hodnocení

TAK CHLAPI, JSEM TU ZASE!*frajer*

A MAM TO SPRÁVNÉ ROZLUŠTĚNÍ! *uspech*

Žádná reklamačka se nekonala! *stop*Bych si pripadala jak tydýt*bzum* ... po tom, co jsem zjistila.

Pamatujete na mou úvodní prosbu? Psala jsem v ní o bráchovi ... a tam byl kamen urazu! On fakticky neco vyhodil - neco co nemel.

Stačilo tedy přeinstalovat SERVIS PACK pro XP a ted uz vsechno šlape tak jak má *ua*Ale na to jsem samzrejme neprisla sama - byla to jen dasli rada od znameho. *smich*

A s tou grafikou měl Spider pravdu ... zkusila jsem zatěžový test na grafiku a tam teplota vylítla dokonce na 100 Celsiových stupínků -a všechno v poho!

Ale i tak díky vsem za rady a když budu mit zase trable - s cimkoli jiným - tak se zase ozvu *palec*Byl to bezva pokec *placni*

Čauky Kiki

Tak hurá, hlavně že to jede. A klidně zase napiš, zkusíme ti tu zase "poradit" ;)*smich*

kikinecek
hodnocení

JO JO - kdyby něco - já se ozvu *palec*a jak píšeš, hlavně že to jede *klik*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]