Nejste přihlášen/a.
Zdravíčko
mám takovej větší problém , nejde mi nainstalovat microsoft net framework ( více na screenu ) , vyžaduje to spousta aplikací ale nejde mi tam nainstalovat ani ručně ani když to instaluje sám počítač . Už nevím co s tím .
Děkuji .
Ještě doplním mám windows 8 .
V první řadě to hlásí problém s internetem. Jinak internet funguje? A v druhé řadě už ve Windows 7 byl .NET Framework 3.5 předinstalovaný spolu se systémem, takže se tam instalovala nanejvýš verze 4.0, 4.5, ale ty ostatní už ne. Aha, podíval jsem se na wikipedii a ve Win8 je nejnovější verze a starší se případně doinstalovávají. Tak to jo. Tak tedy se podívat na ten internet, tam asi bude jádro pudla.
Právě jsem se díval na internet je tam návod na offline instalaci . Jenže ta mi též nejde :/
todle je ono . msdn.microsoft.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.