Nejste přihlášen/a.
zdravíčko , chtěl bych se zeptat , nebo požádat někoho , jestli máte někdo zkušenosti s nějakým volantem v ceně okolo 1000 tisíce Kč . Nějaký volant na auta , GRID AUTOSPORT , City car driving simulator , dirt a takovéto hry Ne že bych nemohl najít , je jich vážně dost jenže nevím který si vybrat , a recenzí je na ně málo . Tak pokud by jste mohly doporučit
Děkuji .
Já si asi pět let zpátky koupil ten nejobyčejnější volant Genius (Twinwheel F1) a občas si na něm zahraju dodnes. Je to sice levný šunt, ale pět let už funguje v pohodě, dřív jsem na něm hrál hodně, teda spíše simulátory jako rFactor nebo Live For Speed, ty se zrovna rozumně na klávesnici ani hrát nedají, LFS nějak na myši, ale není to ono.
Hrál jsem na něm i GRID a rozhodně mě to bavilo víc než na klávesnici ale jiný konkrétní model nedoporučím, s jiným zkušenost nemám.
No jasný no tak mě jde o ten simulátor ) a jak píšete na klávesnici se to hrát nedá .. našel jsem tento : volanty.heureka.cz/...
Značka se mi líbí . Tak ho asi vemu . Tak díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.