Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Leták Lidl se špatně zobrazuje

Od: york* odpovědí: 7 změna:

Prosím vyzkoušejte, jestli se vám to také špatně načtá nebo to jde otáčet stránky velmi rychle. Mně to prostě blbne. díky

newsletter.lidl.cz/...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zwiki*
hodnocení

0x

Mě se nenačetlo nic.Zkuste letaky.najdislevu.cz/... tam se to ukáže líp.

ronyx*
hodnocení

0x

Zdravím,
na váš odkaz se nenačetlo vůbec nic.
Tady máte link na aktuální letáky, který opravdu funguje a navíc si tam můžete vybrat z prohlížení letáku "on-line"nebo stáhnutí v .pdf k pozdějšímu prohlížení v klidu

york*
hodnocení

to ronyx

No a to je právě to, co mi blbne. Skuste kliknout např. na datum od 22. ( já to zkoušel) a pořád tam běhá to kolečko jak se to načítá a na to nemám nervy. Vyzkoušejte tedy, kde je chyba. dík

ronyx*

Zkoušel sem - jo je to pomalejší, prostě datově obsáhlejší. Načítá se mi to možná 4-5 sekund. Pokud to chcete rychleji, zkuste otevřít ve formátu .pdf - to se mi načetlo takřka okamžitě. Ale je fakt, že na čtení .pdf nepoužívám program Acrobat Rieder (pomalý a datově náročný), ale program SumatraPDF, která je velmi rychlá.

hodnocení

0x

Ahojky zkoušel jsi to třeba v jiném prohlížeči než máš:)

tomaskrupa*

přesně tak,zkus jiný prohlížeč :)

york*
hodnocení

Podceňujete mne! Jistě jsem to dávno zkoušel - nejde to přes IE ani Firefox

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]