Nejste přihlášen/a.
Prosím vyzkoušejte, jestli se vám to také špatně načtá nebo to jde otáčet stránky velmi rychle. Mně to prostě blbne. díky
Zdravím,
na váš odkaz se nenačetlo vůbec nic.
Tady máte link na aktuální letáky, který opravdu funguje a navíc si tam můžete vybrat z prohlížení letáku "on-line"nebo stáhnutí v .pdf k pozdějšímu prohlížení v klidu
to ronyx
No a to je právě to, co mi blbne. Skuste kliknout např. na datum od 22. ( já to zkoušel) a pořád tam běhá to kolečko jak se to načítá a na to nemám nervy. Vyzkoušejte tedy, kde je chyba. dík
Zkoušel sem - jo je to pomalejší, prostě datově obsáhlejší. Načítá se mi to možná 4-5 sekund. Pokud to chcete rychleji, zkuste otevřít ve formátu .pdf - to se mi načetlo takřka okamžitě. Ale je fakt, že na čtení .pdf nepoužívám program Acrobat Rieder (pomalý a datově náročný), ale program SumatraPDF, která je velmi rychlá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.