Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Microsoft office 2013

Od: honzous* odpovědí: 4 změna:

Ahoj, potřeboval bych poradit proč mi nejdou spustit programy, které jsou vytvořeny v excelu, já jsem si koupil Mic. Office 2013, nainstaluji a zprovozním a najednou když je chci spustit nejdou, program (jedná se o kalkulačku v poj.) se otevře (normálně se ta kalkulačka otevře sama, ted ne ale to nevadí) dám spustit kalkulačku a ona se mi tam zobrazí chyba ,,Compile error in hidden modul: Module 1

Zkoušel jsem:

1. Režim kompatibility.

2. Možnosti zobrazení prohlížeče.(vyzkoušel jse vše)

3. Podíval jsem se i do Maker ale tam také nic.

!Program je zamčený, nwm. jestli to v něčem pomůže!

a na GOOGLU jsem už HLEDAL, ale nic!

Díky za radu

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

nefunguje v žádném prohlížeči? IE, Opera, Firefox, Chrome?

hodnocení

0x

Jde o excel sour a nebo o něco co se spouští v prohlížeči? Předpokládal jsem nějaký xls soubor, ale po tom co bylo zkoušeno už to moc nechápu

honzous*
hodnocení

Jde o soubor xls. (excel), který jsem měl na mým počítači a fungoval i na officech 10, ale ted co mám nainstalované offici 13 už nejde (jedná se o kalkulačku). zkoušel jsem ten režim kompatibility, ale nic.

helper123*

Zkusil bych stáhnout Office 2010 (30 dnů zdarma) nebo OpenOffice a spustit to v něm. Případně, pokud máte OneDrive, to můžete vyzkoušet v Office Web Apps.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]