Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Program - úprava videí, vytvoření intra/outra

Od: mrnousek* odpovědí: 4 změna:

Zdravím *slunce*

Začínám natáčet návody a vlogy na Youtube a jelikož mi mamka nedovolí si nic extra na pc kupovat, tak bych potřebovala vyjít hlavně LEVNĚ. :-D Každopádně, sháním nějaký program, ve kterém bych dokázala videa střihat, upravovat, popřípadě k nim přidávat různé texty nebo prvky, a šlo by v něm vytvořit jednoduché intro/outro. (Klidně jich může být víc) Hlavně aby byl zadarmo, nebo do tak 100 Kč. ;)

(A pokud by nebyl zadarmo, ale víte, kde se dá zdarma stáhnout plná verze, tak mi prosím nepište "sehnat se to dá", ale třeba do vnitřní pošty pošlete odkaz, protože já vím, že se to sehnat dá, ale s mou šikovností většinou seženu tu zavirovanou verzi. *sok*)

Díky, mrňousek

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Na takovou normální úpravu videa zcela stačí součást Windows, Movie Maker.

Tedy je zcela zdarma, koukni na to.

naihonn*

To je pravda, Windows Movie Maker je přímo rovnou součástí Windows, takže zadarmo. Nebude mít tak obří možnosti jako ty placené obří programy, ale stačit by to mohlo. Být na tazatelčině místě, zkusil bych se třeba podívat na nějaké tutoriály na webu a zjistit, co všechno dokáže.

frkotou*
hodnocení

2x

Třeba camtasia je dobrá, je ale placená.

doplněno 18.09.14 19:47:

Pak ještě z neplacených třeba: video pad video editor, vsdc video editor (ten umí i greenscreen a PIP, AVS Video Editor, Adobe Premiere (myslím, že nějaká verze byla free, ale nejsem si jistý).

hodnocení

0x

Koukni na tento program, upravovat video v něm jde snadno, je v češtine a free.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]