Nejste přihlášen/a.
Až vám vyhodí že je málo černé barvy, tak podržte alespoň na 5 sekund stornovací tlačítko (takový ten trojúhelník v kolečku). Bude potom blikat LEDka s příslušnou barvou (B) a znamená to, že tiskárna nebude hladinu inkoustu kontrolovat a bude tisknout dál
Já si před půl rokem koupil za nižší cenu než stojí nová černá cartridge repasovanou cartridge se zvýšenou kapacitou, plnou inkoustu + k tomu ještě 100 ml inkoustu na doplnění. A tisknu skoro zadarmo
ach tak, v tom případě reklamace cartridge...
Tiskárna Canon MP250 nemá tiskovou hlavu, trysky jsou součástí nádobky s inkustem. Nejspíš ten inkoust není originál Canon, ale od jiné firmy a pak je to zcela běžné. Trysky totiž nikdo alternativně nevyrábí jen Canon, takže všechny neoriginální náplně s tryskami, jsou doplňované a jejich spolehlivost je podstatně horší.
Canon má speciální náplně s nějakým čipem uvnitř, a nemá rád neoriginální náplně. Že je to tím? Musíte zkoušet, třeba z tisknulevne.cz mi fungovala jedna ze tří.
honza0090:
jak jsem psal, neoriginální kartridge s tryskami neexistuje, jsou to vykupované prázdné originály, doplňované a ten čip co je součástí to nepozná jaký tam alternatvní firma nalila inkoust, je to jen o tom jakou péči tomu věnují a po kolikáté je v oběhu. Spolehlivější jsou cartridge bez trysek, kdy trysky jsou součástí tiskárny, ale to je o malinko dražší třída Canonů a bezpečně se pozná dle udávaných DPI - 9600x2400 (mají v obou směrech dvojnásobek). Mají mnohonásobně levnější náklady na provoz, ale pokud klekne hlava v tiskárně tak nová stojí kolem 2000Kč.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.