Nejste přihlášen/a.
Počítač se samovolně restartoval a potė už nešel zapnout jen černý monitor. Tak jsem zkusil několikrát zapnout a vypnout a potė naskočil tak jsem spustil Scandisk chkdks a nechal ho opravovat chyby na hardisku a během toho se zase samovolně restartoval a nešel opět zapnout. WiFi router funguje a tak to píši z iPadu.
PC nenajdete ani do biosu. Furt je černà obrazovka monitoru jako kdyby blbla grafická karta. Někdy se stávalo že naskočíla hlàška že se obnovil driver grafické karty. Teď to vypadá jako by byl monitor ve spánkovém módu.
Před týdnem jsem hardisk kontroloval speciálním programem a ten potvrdil 100% zdraví
Prosím o rady
A větráčky se rozeběhnou, když počítač spustít? A kontrolky na PC svítí? Pokud se ani jedno z toho neděje, odešel Vám zdroj. Pokud větráčky běží a kontrolky ny PC svítí, bude problém asi v grafice. V tom případě bych doporučil pokud máte grafiku separé na desce, vyndat ji a zapojit monitor rovnou do konektoru základní desky s integrovanou grafikou.
Větráku jedou naplný výkon kontrolky na počítači svítí kontrolka hardisku modře.
základní deska pc je Msi mb sc amd2+ k9a2gm v3 amd 740+sb700
nevím jestli má integrovanou graf kartu
popis MB je tady
píšou, že na zadním panelu 1 x Graphics Card port takže by měla mít integrovanou
doplněno 18.09.14 12:30:ne neni, jen odpoj kabel z monitoru do GK a přendej ho do konektoru integrovaný GK na desce.
doplněno 18.09.14 12:58:špatný kontakt nebo prach?
Tak počítač naběhl na standartní graf kartu(původní neintegrovanou) po naběhnutí proběhl test hardisku chkdsk a jsem zvědavý jak dlouho opět počítač poběží.
Nevíte někdo co mohlo být s PC
Díky za Vaše rady
No nevim, možná jak ste manipuloval s těmi konektory, tak ste nevědomky odstarnil nějakej špatnej kontakt.
Nemanipuloval jsem s konektory. A DVD mechanika, která mi poslední měsíc zničehonic nenačítala DVD mi najednou začíná načítat DVD. Normálně funguje.
Projel jsem počítač AVG a žádný vir tam není.
Tak mi prosím povězte čím to bylo?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.