Nejste přihlášen/a.
Zdravím, už po několikáté mám tento problém. Zapnu PC, mám Windows 7, zapnu, pracuji a za chvilku na liště, jak jsou hodiny vyskočí vlaječka a u ní křížek. Když tu vlaječku otevřu, tak mi to hlásí, že moje antivirová ochrana je vypnuta, přitom mám antivirový program Norton Internet Security, který mi nehlásí nic. Ilustrovala jsem to fotkama, na první fotce vidíte, co mi to hlásí. Vždycky dám tlačítko "zapnout nyní", po kterém se mi otevře nové okno, načeš kliknu na "Ano, důvěřuji vydavateli a chci spustit tento program". Otevře se mi okno Nortonu, jak vidíte na třetím obrázku, které mě informuje, že je vše v pořádku. Tak já nevím, vlaječka po téhle akci nezmizí a má u sebe pouze křížek. Co to sakra je? Poradí někdo?
Tak pokud Antivirak skutečně běží po spuštění počítače tak dejte vypnout zprávy o antivirové ochraně a windows přestanou kontrolovat jestli je nějaký antivitový program přítomen. Snad by to mohlo pomoct.
A jak poznám, že antivirák skutečně běží? Nic mi nehlásí, žádné upozornění, když to rozklinu, antivirák, tak nevidím nic zvlásštního. Jenom mě zneklidňuje, že mi tohle počítač hlásí. Vizte poslední fotku, píše mi tam "stav systeému: zabezpečeno". Tak já nevím, ať už se PC a antivirák dohodnou nebo z toho dostanu infarkt.
Pokud ho vydíte po spuštění počítače v systémové liště a nebo ve skrytých ikonách které máte pod šipečkou na pravo tak bych byl v klidu. Ještě je jedna možnost jak zjistit jestli se při spuštění počítače antivirový program spouští a to napsat do příkazového řádku v nabídce start msconfig->enter->záložka po spuštění->a podívat se jaké programy se vám pospuštění počítače zavádí do systému
Tak jsem to vyřešila náledovně, zavolala jsem na linku Norton, paní operátorka se mi vzdáleně připojila na PC a problém vyřešila. Tkvělo to v tom, že jsem měla starou a neaktualizovanou verzi programu Norton.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.