Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím o radu s výběrem notebooku v cenové relaci do 14 000 Kč.
Budu ho využívat hlavně na běžné multimediální věci, filmy, hudba a brouzdání po internetu.
Občas si ale rád zahraju nějakou hru a proto bych chtě aby na tom jely i ty nejnovější hry jako třeba crysis 3.
Samozřejmě nepočítám s tím, že to bude nějak extra plynulý chod a také se spokojím s nejnižšími detaily.
Mám dva kandidáty, ale v noteboocích se moc nevyznám a tak nevím jak moc jsou dobré.
1, lenovo ideapa g505s
2, asus x550VB (že je bez OS mi nevadí)
Já bych se radši přikláněl k asusu ale opravdu nevím.
Můžete prosím napsat jednoho z těchto dvou notebooků, nebo mi doporučit nějaký jiný?
Děkuju za všechny odpovědi.
Koupil jsem si u prověřeného prodejce na aukru (100% positivních komentářů, záruka) bazarový Thinkpad 420 za cca 11000, a nemůžu si stěžovat. (Core I5, 2,6Ghz, 4G RAM, 360 Hdd, dokoupil jsem si WWAN modem na ebay) Už z dřívějška vím, že Thinkapdy jsou špička co se kvality týče (používám notebook na práci, tam je to důležité). Běží bez problémů zatím asi 1/2 roku.
Minulý T61 běží už asi 5 neb více let, kdybych si udělal čas na reinstall, tak by byl také OK, teď je tochu pomalejší (moje vina). Ten jsme ale dostal v práci a zaměstnavatel za něj zadvakal 40 tisíc, to bych si dovolit nemohl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.