Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Notebook do 14000

Od: cmelak1* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, prosím o radu s výběrem notebooku v cenové relaci do 14 000 Kč.

Budu ho využívat hlavně na běžné multimediální věci, filmy, hudba a brouzdání po internetu.

Občas si ale rád zahraju nějakou hru a proto bych chtě aby na tom jely i ty nejnovější hry jako třeba crysis 3.

Samozřejmě nepočítám s tím, že to bude nějak extra plynulý chod a také se spokojím s nejnižšími detaily.

Mám dva kandidáty, ale v noteboocích se moc nevyznám a tak nevím jak moc jsou dobré.

1, lenovo ideapa g505s

alza.cz/...

2, asus x550VB (že je bez OS mi nevadí)

alza.cz/...

Já bych se radši přikláněl k asusu ale opravdu nevím.

Můžete prosím napsat jednoho z těchto dvou notebooků, nebo mi doporučit nějaký jiný?

Děkuju za všechny odpovědi.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

losmajos*
hodnocení

0x

Ahoj, výkonově je na tom ohodně líp ten Asus a když se mrkneš na recenze tak jsou ohodně lepší než u Lenova. Za mě Asus :-D

michalkoudela*
hodnocení

0x

Ten Asus vypadá dobře. :)

cmelak1*
hodnocení

Diky, jeste jsem nasel tento:

alza.cz/...

Má sice horší procesor, ale zase lepší grafiku.

A taky bych dal přednost asusu kvůli matnému displeji.

Pokud by ale tenhle byl lepší, tak bych se smířil i s lesklým.

A vy byste si být mnou koupili nějaký z těchto a nebo úplně jiný?

zwiki*

Zdravím.Nejlepší bude tento alza.cz/...

kosk
hodnocení

0x

Koupil jsem si u prověřeného prodejce na aukru (100% positivních komentářů, záruka) bazarový Thinkpad 420 za cca 11000, a nemůžu si stěžovat. (Core I5, 2,6Ghz, 4G RAM, 360 Hdd, dokoupil jsem si WWAN modem na ebay) Už z dřívějška vím, že Thinkapdy jsou špička co se kvality týče (používám notebook na práci, tam je to důležité). Běží bez problémů zatím asi 1/2 roku.

Minulý T61 běží už asi 5 neb více let, kdybych si udělal čas na reinstall, tak by byl také OK, teď je tochu pomalejší (moje vina). Ten jsme ale dostal v práci a zaměstnavatel za něj zadvakal 40 tisíc, to bych si dovolit nemohl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]