Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jednoduché hodiny s možností ukotvení

Od: michalkoudela* odpovědí: 7 změna:

Zdravím,

potřeboval bych nějaké jednoduchoučké hodiny do Windows, aby šly ukotvit v pravé dolní části monitoru. Jde mi o to, že když mám na hlavním monitoru něco ve fullscreenu, tak nevidím čas na druhém monitoru. Zatím mám tyhle slunecnice.cz/... bohužel ale nejdou ukotvit.

Díky za odpověď :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

shortak*
hodnocení

0x

Stáhni si Atomic Alarm Clock, mají haldu vzhledů, nastavení.

michalkoudela*
hodnocení

Děkuji za tip, hodiny se mi zalíbily a budu je používat na hlavním monitoru :) bohužel ale nejdou přesunout na druhý monitor, na který bych chtěl také hodiny. Děkuji

hodnocení

0x

Jen nápad, ale co zobrazit lištu se startem i na druhém monitoru? Záleží taky na OS, třeba Win 8.x to umí.

michalkoudela*
hodnocení

Lištu zobrazenou mám, ale hodiny se na ní neukazují a ani se to nedá nastavit (všechna oznámení (včetně hodin) jsou jen na hlavním monitoru (viz. obrázek)

Jednoduché hodiny s možností ukotvení

Škoda, já jsem si to v práci vypínal tak jsem se asi překoukl, že tam byly i hodiny... Hodin je jinak dost, ale zkušenost s jejich ukotvením nemám, tak snad někdo jiný.

michalkoudela*
hodnocení

Další problém je ten, že pokud mám spuštěné ty hodiny, které jsem sám našel (nemožnost ukotvení), tak je nejen musím přesunout na lištu, ale část lišty zakrývají, což je značně nepohodlné.

michalkoudela*
hodnocení

Haló, je tu ještě někdo? Děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]