Nejste přihlášen/a.
dobry den vcera jsem si obnovil systemi v mem pc takze je tet jako kdyz jsem ho koupil , ale abych mel v mem pc win 8.1 musim si udelat microsoft ucet
chci se jenom zeptat jestli vadi nejak ze budu mit v mem pv win 8
protoze si nechci udelat microsoft ucet kvuli win 8.1
dik dopredu za odpoved
Pro stáhnutí upgradu ze Storu je MS účet nutný. A W8.1 je nejlepší systém, který jsem používal - když máme ve škole W7, tak se mi s nabídkou start pracuje o poznání hůře.
Přechod z windows 8 na windows 8.1 rozhodně doporučuji všem,jednak vám to více a lépe otevře oči a v mnohém pomůže ledacos pochopit,což vám podrobně vysvětlí nápověda a tipy ve windowsu.Tento přechod je zdarma a není třeba žádného účtu,jen je třeba začít a nechat proběhnout všechny potřebné aktualizace bez přerušení,což ovšem chvíly trvá,ale rozhodně tohoto kroku nebudete litovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.