Nejste přihlášen/a.
No, kdyby ta aplikace pro mě byla důležitá, tak si za ní najdu náhradu a dál to neřešim. Ale pokud by to bylo nutné, přeinstalova bych asi OS, ale to by bylo až poslední řešení. Co se změnilo v PC od té doby co to děla hariky? Neinstaloval/a jste něco apd?
Ja jsem zkoušel už několikrát přeinstalovat movie maker od te doby cose začaly objevovat první chyby. Po prvním přeinstalování programu se už raději nezobrazoval ani náhled. Nic zásadního se nestalo, tedy myslím. Toto není jediná aplikace,která neposlouchá, nereaguje už třeba ani RSS Feedreader na aktualizace, tož nevim. Neznas nejakou alternativu movie makeru?dělam často videa. Jestli budeš moct, porad prosimte, predem diky!
Podle toho co píšeš to nebude jenom záležitost zmíněného programu. Nabořená mohou být celá Windows. Jsou dvě cesty; buď se pokusit dostupnými prostředky o záchranu nebo provést kompletní novou instalaci.
PS: Používáš programy na spyware a viry? (v aktuální verzi)
asi to bude cele windows, i některé ostatní programy nepracují správně...zrovna včera jsem několikrát projel PC spyware search and destroy a pravda- našlo to pár škodlivých souborů...neznáš nějakou alternativu movie makeru? často dělám videa a prostředí zmíněného programu mi naprosto vyhovovalo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.