Dobry den prosim o radu nainstalovala jsem zcela novy windows (pravy) ale nohuzel mi nejde zvuk ani pripojeni pres wifi... muzete mi poradit co s tim Dekuji
Je to počítač nebo notebook? Znáš modelové číslo (je napsáno na spodní straně notebooku) nebo model základní desky počítače (máš od něj krabici)? Jestli ne, tak ti doporučíme nějaké rozpoznávací programy, které dokáží zjistit, co za model nebo hardware v tom počítači vlastně máš.
Opravíš to jednoduše. Podle tvý zvukový a sítový karty si stáhneš ze stránek výrobce potřebný ovladače a ty pak klasicky nainstaluješ. Ovšem jaký přesně ovladače si máš stáhnout, to nikdo netuší, neb nevíme co máš vlastně doma a nikdo tu nemá křištálovou kouli.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.