Nejste přihlášen/a.
2x
Gimp toho "umí"hodně, ale pokud Vám nevyhovuje, zkuste PhotoFiltre. Ten je na ovládání jednodušší.
Ahoj,
PhotoFiltre sice už mám,ale stále se mi nedaří zjistit,jak udělat jednoduchou koláž - spojit ("přilepit") dvě stejně velké fotky k sobě.Jednu fotku stáhnu se souboru a když stahuju druhou,kterou potřebuji "přilepit"k té první,tak se mi vždycky položí na tu první a nevím jak ji posunout vedle té druhé a spojit je.A dále jak vložit do primární velké fotky druhou fotku menší velikosti.Prosím poraďte mi.Díky.
Borek.
1x
Dobrý den, kdyby toto uměly programy samy, mohli bychom se my grafici jít "bodnout"
)
Vždy je tam potřeba něco ořezat, a přizpůsobit..
.. Gimp je podle mě na takovou věc dobrý.
Zkuste si nejdřív vytvořit prázdný dokument v požadovaném rozměru, poté do něj vložit obě fotky - nastavit velikosti a nepotřebné odříznout.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.