Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký program na fotokoláže v češtině?

Od: borek* odpovědí: 11 změna:
Zdravím,hledám jednoduchý program na fotokoláže,který je v češtině.Mimo Picasa,nebo Gimpu.Jedná se mi o to že chci vložit dvě fotky postav vedle sebe,nebo postavu (postavy) vložit do základní fotky.Prosím poraďte. Děkuji.Borek

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

2x
Ja na upravu fotek pouzivam PhotoFiltre. Ale jestli si myslis, ze to v nejakem programu bude jednodussi, tak nebude.
borek*
hodnocení

Děkuji za typ.Zkusím tedy PhotoFiltre.Již jsem si do tohoto programu stáhnul i češtinu,tak uvidím,co s tímto programem dokáži.

Borek

iz*
hodnocení

2x

Gimp toho "umí"hodně, ale pokud Vám nevyhovuje, zkuste PhotoFiltre. Ten je na ovládání jednodušší.

Návod k PhotoFiltre

borek*
hodnocení

Díky za návod k PhotoFiltre.Proštuduji ho :)

Borek

borek*
hodnocení

Ahoj,

PhotoFiltre sice už mám,ale stále se mi nedaří zjistit,jak udělat jednoduchou koláž - spojit ("přilepit") dvě stejně velké fotky k sobě.Jednu fotku stáhnu se souboru a když stahuju druhou,kterou potřebuji "přilepit"k té první,tak se mi vždycky položí na tu první a nevím jak ji posunout vedle té druhé a spojit je.A dále jak vložit do primární velké fotky druhou fotku menší velikosti.Prosím poraďte mi.Díky.

Borek.

jdukolem
03.11.14 16:25

}]

Video návody:

borek*
hodnocení

Zdravím,

děkuji za zaslání tutoriálu na koláž.Podle toho bych to snad měl zvládnout.

Borek

ria*
hodnocení

1x

Dobrý den, kdyby toto uměly programy samy, mohli bychom se my grafici jít "bodnout" :))

Vždy je tam potřeba něco ořezat, a přizpůsobit.. :).. Gimp je podle mě na takovou věc dobrý.

doplněno 03.11.14 12:15:

Zkuste si nejdřív vytvořit prázdný dokument v požadovaném rozměru, poté do něj vložit obě fotky - nastavit velikosti a nepotřebné odříznout.

borek*
hodnocení

Zdravím,

já jsem přes toto úplný laik.Mohl by jste mi prosím napsat jak vytvořit prázdný dokument a další pokud možno pro mě srozumitelný postup,bod po bodu? Byl bych Vám velmi vděčný.Děkuji.

Borek

praivo*
hodnocení

0x

GIMP umí i výrazně víc, jen se s ním naučit...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]