Nejste přihlášen/a.
Čekám na odpověď. Děkuji
Zkoušel jsem to a neúspěch. Možná to dělám špatně? Chápete to? Prosím podrobný návod, jestli jsem někde neudělal chybu. Děkuji
Nevím, nedokážu ti více poradit.
1) nikdy jsem to nepotřeboval, Opera mě maže cache při každým vypnutí, to mě bohatě stačí
2) používám Operu 12, poslední Opera která má vestavěnýho emailovýho klienta. Instalovat si vyšší Operu a k tomu ještě operáckýho emailovýho klienta...zatím děkuji, nechci.
A ještě jednu otázečku, na jak dlouho myslíte, že mi vystačí 198 MB místa pro Cache? Když ji budu mazat při ukončování prohlížeče, nebude se mi mazat? Jde mi o to, že mám na starém disku, kam to ukládám, oddíl o takové velikosti.
doplněno 15.09.14 21:42: Překlep "Když ji budu mazat při ukončování prohlížeče, nebude se mi mazat?" - má tam být "Když ji budu při ukončování prohlížeče mazat, bude mi to místo stačit?"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.