Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nějaké těžké MMORPG?

Od: chizuru* odpovědí: 4 změna:

Ahoj,
hledám nějaké těžké MMORPG kde se neexpí šílenou rychlostí a monstra dávají zabrat.
Hrála jsem Metin2, 4Story, WoW, Aion, Tera a ještě další, bylo jich dost + u spousty jsem koukala na nějaká videa a nezaujalo mne to..
Nejvíc mi vyhovovalo kdysi 4Story, ale na patchi co byl někdy před asi pěti a půl lety, dnes už se to nedá hrát, je to v podstatě jiná hra.. Vyhovovalo mi jak svým herním modelem, tak i graficky.. Jen kdyby bylo i tenkrát ještě o něco těžší byla by to asi nejlepší volba, ale v dnes nemůžu najít nic srovnatelného. Nějaké návrhy? :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

commonman*
hodnocení

0x

Zdrávas ,

podmínka neexpí šílenou rychlostí splnitelná co já vím moc není.U Ofiko hry po vydání cca po půl roce dojde k patchi kde tu náročnost výrazně snížej. Co se týče herní náročnosti tak Arena Elderscrols mi přišlo vcelku fain a i GW2 se dalo vcelku hrát.

Jinak klidně po domluvě můžu půjčit account k těmhle hrám už na to nemám čas. ESO online , GW2 , Star Wars , WoW

hodnocení

0x

Zatím to není MMORPG, jeho vydání je v plánu...

Aktuálně je to Alfa verze, jede na dedikovaných serverech pro 64 hráčů (koupí hry si takový server můžete rozjet také). Jedná se o simulátor středověkého života. Co se týká PvE, tak k dispozici jsou pouze (možná se to do budoucna změní) neagresivní losi a agresivní vlci. Co se týká PvP, tak záleží na hráčích. Je to hodně o spolupráci, jelikož jeden hráč sám nic nevybuduje. Je potřeba najít aktivní komunitu, která si buduje vesnici a vhodnou volbou povolání doplnit stávající obyvatele. Vlastnosti se zvyšují jejich vykonáváním a jde to ukrutně pomalu, je to hra pro trpělivé. K dostání v předprodeji na STEAMu. Jmenuje se Life Is Feudal.

Tahle hra splňuje požadavek pomalého postupu, ale mlácení příšer si tam moc neužijete. Na druhou stranu porazit jiného hráče není vůbec jednoduché.

anonymboyy
hodnocení

0x

Zdravím, já jako nejtěžší MMORPG hru považuji Ultimu Online, konkrétně server www.darkparadise.cz .
Je to sice hodně stará hra, ale i tak skvělá. A těžká je opravdu dost, to se neboj :)
Třeba když umřeš, může ti kdokoliv z těla ukrást věci apod.
Tady se neexpí, jen je tu "systém" slávy a karmy, čím více máš slávy a karmy, tím lepší můžeš mít věci.
Skilly se tu trénují dost těžce, kdysi jsem trénoval jeden skill na max asi měsíc, potom to zlehčily, ale i tak to jde dost těžce. Určitě se přijd podívat, jsou tu super lidi, žádní 12ti letí "plsáci" :)

minato*
hodnocení

0x

Nemohu soudit, protože jsem nehrál, ale dříve jsem pokukoval po Final Fantasy XIV.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]