Nejste přihlášen/a.
Prosím, mám ISO Windows 7 Professional s SP1 (x64), neupravovaná, nijak neořezaná legální verze bez klíče. Ale stará už 3 roky. Rád bych to ISO upravil a vložil tam i všechny nové aktualizace, jelikož po instalaci systému je jich tam k dnešku tolik, že to trvá skoro celý den je naistalovat. Jde to nějak upravit to ISO aby obsahovaly ty Windows i ty všechny aktualizace, a další vložené aplikace jako Microsoft Office a všechny jejich aktualizace? Úplně nejlepší by byli ty Windows + aktualizace, Office + aktualizace, DirectX, Java, Adobe Reader a Adobe Flash Player. Jde to tam nějak zahrnout?
Předem moc díky za Vaše odpovědi.
Microsoft má nástroj na dolpnění a vytvoření instalační verze WAIK
Windows® Automated Installation Kit (AIK) pro systém Windows® 7
Této problematice se věnuje např. Ondřej Výšek na jeho stránkách
Pokud se ale jedná o jednu instalaci, vynaložená práce se nevyplatí. Nezapomeňte, že byste musel stále aktualizovat aplikace (Flash, Java, Adobe Reader, ...) a přidávat aktualizace Windows, tzn. každý měsíc.
Zdravím a přeji mnoho úspěchů
Petr
Tak jistě že offici tam dát nejdou když jsou placené ty si musíte koupit , to nejde je tam "integrovat" :D , jinak nevím co řešíte když to nainstalujete tak to samo instaluje všechny dostupné aktualizace, a vy si mezi tím můžete dojít např. nakoupit a máte to ,
Ale to windows jsou taky placené. Já ty MS Office mám také zakoupené na CD, tak proč je tam nedat k těm windowsům? To je sice fakt, že se aktualizace stáhnou a instalují samy, ale s 230 aktualizacemi to trvá skoro celý den a já na to celý den čas nemám. Rád bych to nainstaloval, dal vyhledat aktualizace, tam by mi to napsalo že žádné nejsou a já mohu v klidu instalovat další potřebné programy, které mi zaberou také několik hodin (Adobe Reader + Flash Player, Java, DirectX, program na upravu obrázků, konvertaci hudby, filmů, hudební přehrávač, přehrávač filmových souborů, vypalovací software, atd.) a nechci se zdržovat den stahováním aktualizací
Díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.