Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Wordpress, volné místo vpravo od obsahu

Od: dawidececk® odpovědí: 5 změna:

Ahoj, řeším problém. Mám "mezeru"vpravo od obsahu webu. Šablona předinstalovaná Wordpressem, žádné změny jsem neprováděl.

Mezera se zobrazuje ve všech prohlížečích stejně, na mobilu je vše ok, jelikož je obsah "smrsknutž"na menší display.

567.8u.cz/...

Poradíte čím by to mohlo být? A jak toto pro příště řešít, nebo lépe tomu předejít? :)

Hezký večer David :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

1x

O kterou šablonu jde? Neměl byste na ni odkaz? (Radši bych se podívala do původního návrhu.)

doplněno 15.09.14 00:38:

Vodorovně vycentrovaný textový blok (červeně orámovaný) má šířku 474 px, což je podle mne důvodem, proč se web na různých platformách různě zobrazuje. Zkuste šířku nastavit v procentech.

Wordpress, volné místo vpravo od obsahu
hodnocení

Je to šablona "Twenty Fourteen"
Absolutně se v tom nevyznám, nějaká bližší rada by nebyla?
Pokud to správně chápu, je nastavená přesná šířka v pixelech a ne v procentech k šířce "monitoru" tak, aby se automaticky roztáhl obsah.
Ve Wordpressu mám ten vestavěný editor, ve kterém mám tedy něco upravit. V jakém souboru a jakou hodnotu?
Omlouvám se za tak brzké otravování :/
doplněno 15.09.14 09:04:

Tuto mezeru myslím

Wordpress, volné místo vpravo od obsahu #2
wordpress
hodnocení

Moc děkuji, podle jména jste mohl uhodnout, že jsem tam téma založil já ;)

Vyřešil jsem to výměnou šablony.

iz*

Mně se web mi zobrazil tak, jak vidíte v mém obrázku. Normálně na šířku okna prohlížeče, žádný prázdný blok jsem vpravo neměla...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]