Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nízká rychlost downloadu

Od: klabanos odpovědí: 5 změna:

Ahoj, mám internet od nejmenovaného poskytovatele. Jedná se o 20MB internet...ale jak je možné, že rychlost při stahování je cca max 2MB místo oněch 20MB? Není je to na reklamaci? Díky za odpovědi.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nepletes si 20Mb/s a to je 2MB/s? Neboli prevod mezi megabit a megabyte.

klabanos
hodnocení

10 074,18 kbit/s (1 259,27 kB/s) toto mi píše na rychlost.cz

hodnocení

0x

myslíte nějaký konkrétní soubor z nějakého serveru nebo něco jako rychlost.cz/...

Pokud to první tak to na reklamaci není (omezuje váš server se souborem), ale můžete stahovat z více serverů najednou a využít tak potenciál linky. Pokud to druhé tak to na reklamaci je v případě, že nemáte linku agregovanou s x dalšími uživateli a ti zrovna nestahují jak o život...

doplněno 14.09.14 19:37:

zkus ten rychlost.cz. Sdilej resp Czshare mi vždycky přišel úplně nejhorší. Asi kvůli tomu to přejmenovali, ale vše ostatní zůstalo.

klabanos
hodnocení

Například ze serveru sdilej.cz, kde má předplacený kredit a tudíž povolenou maximální rychlost downloadu a stejnak mi to jede maximálně těch 2MB (v lepším případě). Jestli to mám s někým agregovaný to nevím.

tomibender*
hodnocení

0x

Ano, je to tak správně, máte internet o rychlosti 20 Mbit/s, což znamená, že se vám stáhne cca. 2,5Mb/s. 1 Megabit=0,125Megabyte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]