Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nejde mi naistalovat ArchiCad 17, když ho začnu rozbalovat, do složky, kterou si určí, a nebo kterou si případně při dalším pokusu určím já, tak se do té složky vůbec nerozbalí, tím pádem se nerozběhne ani instalace, kde může být problém? Operační systém mám Win7...
6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
alice86
Ahoj vyřešil jsi to nějak?
Rozbalím instalačku a ta mi zmizí, takže se nerozběhne.
Díky za odpověď.
Alice
Program za sto tisíc, možná i víc, má jistě technickou podporu.
Zeptej se tam. Za ty peníze ti jistě rádi poradí.
Zeptej se tam. Za ty peníze ti jistě rádi poradí.
Tady může být jádro pudla. Jestli nejde o originálku ale nějakou crack verzi, může antivir při rozbalování celý proces zablokovat a celou složku jako zavirovanou smazat. Jestli to máte z ověřeného zdroje, dá se antivir po dobu instalace vypnout a po dokončení celé akce nechat pro jistotu proběhnout kompletní antivirový scan. Některé antiviráky umožňují i kontrolu zabalených souborů ( rar zip iso ). Takže se dá předem zjistit jak nebezpečný je v nich potvorák a podle toho se rozhodnout jestli riskovat vypnutí antiviru nebo ne.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]