Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde mi naistalovat ArchiCad 17

Od: amorphis odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, nejde mi naistalovat ArchiCad 17, když ho začnu rozbalovat, do složky, kterou si určí, a nebo kterou si případně při dalším pokusu určím já, tak se do té složky vůbec nerozbalí, tím pádem se nerozběhne ani instalace, kde může být problém? Operační systém mám Win7...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
A odpovídá i verze systému a programu = 64 / 32bit? Jestli ano tak co nosič? Už to někdo ze stejnéh DVD úspěšně instaloval? Může to být třeba i blbě vypálený. Některý programy jsou i jištěný proti použití virtuální mechaniky, jak zjistí daemon v počítači tak přeruší instalátor.
amorphis
hodnocení

Jj..je to 64 bitová verze...už jsem to naistal. měla...Je to stažené ta instalačka...Začalo to dělat chyby až po formátování disku..

petraea
hodnocení

0x

Mam nyní stejný problém...byl nějak vyřešen?

alice86

Ahoj vyřešil jsi to nějak?

Rozbalím instalačku a ta mi zmizí, takže se nerozběhne.

Díky za odpověď.

Alice

Program za sto tisíc, možná i víc, má jistě technickou podporu.
Zeptej se tam. Za ty peníze ti jistě rádi poradí.
Tady může být jádro pudla. Jestli nejde o originálku ale nějakou crack verzi, může antivir při rozbalování celý proces zablokovat a celou složku jako zavirovanou smazat. Jestli to máte z ověřeného zdroje, dá se antivir po dobu instalace vypnout a po dokončení celé akce nechat pro jistotu proběhnout kompletní antivirový scan. Některé antiviráky umožňují i kontrolu zabalených souborů ( rar zip iso ). Takže se dá předem zjistit jak nebezpečný je v nich potvorák a podle toho se rozhodnout jestli riskovat vypnutí antiviru nebo ne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]