Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odstranit tón z nahrávky?

Od: frkotou* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, chci se zeptat, jak odstranit tón z nahrávky. Jde mi o to, že jsem do jedné hudby dal, aby po cca 10 sekundách se ozvalo pípnutí, dával jsem na internet totiž ukázku hudby a dal tam to pípnutí proti kopírování. Bohužel sám jsem si originální hudbu odstranil z pc a mám sice pořád tu samou, ale s tím pípáním. Existuje nějaký program, do kterého dám zvuk toho pípnutí(který mám) a on to pak nějak odstraní z nahrávky?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

No, nevidím to moc nadějně. Možná by to šlo nějak omezit, ale určitě to nepůjde úplně odstranit.

hodnocení

0x

Na to se hodí přísloví,kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá :-D

V nějakám dobrém audio editoru lze dělat zázraky, ale v tomto případě to bude piplačka, ale nemožné to není.

hm*
hodnocení

0x

Jestli ta nahrávka prošla ztrátovou kompresí (mp3 apod.), tak už je to pípnutí zmršené a úplně odstranit nepůjde. Půjde do určité míry potlačit.

ladinpraha*
hodnocení

0x

A co to ručně vystřihnout? Já kdysi používal na podobné věci CoolEdit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]