Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupě tabletu

Od: wogoos* odpovědí: 2 změna:

Dcera /30/ si chce k narozeninám kupovat u T.S. Bohemia tablet. Já kdysi jeden měl, ale moc se mi neosvědčil. Pořád s ním byly nějaké problémy, až odešel. Nevíte podle jakých kritérií vybírat tablet, aby za něco stál?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomibender*
hodnocení

0x

V první řadě si ujasnit, k čemu ho bude potřebovat a používat. Zda chce tablet s Androidem, nebo W8.1. Jiank bych se vyhnul levným čínským tabletům, ty fakt stojí většinou zaprd. Když už by do toho nechtěla moc investovat a chce Android, tak ať to má alespoň 16GB vnitřní paměti (ne vše se dá přesunout na SD kartu), min. 1GB operační paměti (pokud bude běžet více aplikací najednou, tak se zaseká). Na procesoru až tak moc nezáleží, stačí 1.3GHz Quadcore, třeba Mediatek. Displej, jaký se jí bude líbit, jinak ideál technologie IPS, má širší pozorovací úhly a vadné pixely nesvítí, ale jsou černé, pokud už se nějaký vyskytne. Já mám Lenovo Yoga 8 a zatím spokojenost.

jokeer*
hodnocení

0x

Těch je hned několik, výkonný procesor, který je nezbytný k tomu, aby tablet běžel plynule a nesekal se. Dále paměť ROM "zařízení", čím víc tím líp, kvůli aplikacím a hrám, jinak hodilo by se, aby měl tablet slot na SD kartu. Dál paměť RAM, zase čím víc, tím budete moci mít více aplikací spuštěných na pozadí, bez toho, aby se aplikace na pozadí ukončovaly, kvůli nedostatku této paměti. Displej, vybrat dobré rozlišení. Je toho hodně, ale dobrá rada je nebát se do tabletu investovat více peněz s laciným tabletem mohou být problémy v odladěnosti a plynulosti. Jinak, já bych vybíral zařízení, které má nějakou komunitu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]