Nejste přihlášen/a.
ahoj, mám pár problému ze Skypem 1. je že skype se mi po příhlášení pořád přihlašuje a odhlašuje a pořád dokolečka vždycky se tam ukáže takové ty dvě šipky jak se točí a najednou Online ale behěm půl sekundy zase šipky, taktéž mi pořád ukazuje že má někdo narozky i když to není pravda a za třetí nějak blbne chat třeba mi to tam napíše 14 března 2035 nebo že jsme volali 305 hodin a když třeba něco napíší tak se mi to ukáže vždycky někde jinde než dole třeba nahoře uprostřed a tam je celá konverzace nevíte co s tím? mám wXP
Ahoj, nejdříve projeď PC důkladným testem pomocí antiviru. Když nepomůže tak odinstaluj Skype a znovu ho stáhni z oficiálních stránek zde a nainstaluj. Jestli ani to nepomůže tak doporučuji stáhnout Spybot zde nebo zde, já používám verzi 1.6.2 v prvním odkazu, je méně náročná na výkon a je lokalizovaná v Češtině což verze 2.x.xx není a plní stejnou funkci. Spybot je program na odstranění spyware, malware, adware, trójské koně, a mnoho dalšího, hlavně toho, co třeba antivirus neobjeví, před testem ještě klikni na vyhledat aktualizace a nainstaluj všechny aktualizace, kliknutím na sáhnou se nainstalují, jinak program spouštěj jako správce, test spustíš kliknutím na "Kontrolovat problémy". Spybot se s Antivirem nepere, není to antivir, jen odstraňuje havěť z PC. Trochu jsem se rozepsal, jinak jestli používáš jiný program na odstranění bordelu v PC, tak můžeš využít i ten
Ahoj, skype jsem zkoušel odinstalovat už předtím ale nic teď jdu zkusit vše ostatní pak se ozvu Díky
Achjo nic nepomohlo Spybota jsem spustil a ten pár chyb našel ale antivirus nic nenašel pak jsem zkoušel reinstalovat Skype a stále nic nemáte ještě nějakej nápad? :D
Čas je tam nějakej posunutej napíši zprávu v 9:55 a ukáže se že v 5:20 a napsalo se to do přostřed nejdřív napíše 7.února 2022 pak 12.dubna 2027a pořád se to odpojuje a spojuje pak chvilku online a zase dokola
Ahoj po skončení kontroly jsi klikl na "opravit vybrané problémy", aby ses chyb zbavil? Jinak napadá mě ještě něco, spusť Skype, klikni na, nástroje→nastavení→rozšířené nastavení a hned nad tlačítkem uložit je "Řídit přístup jiných programů ke Skype", klikni na to a pokud tam nějaké programy jsou tak je odeber, ukonči Skype a znovu ho spusť.
není to třeba tím že jednou jsem chtěl poslat zprávu všem tak jsem do toho skypu něco nainstalovat ale nikde jsem to zatím neobjevil není to tím?
No jasně, vidím, že tu máš na konci napsáno, že máš Windows XP. A v nejnovější verzi je bug, který tohle dělá, tuším kvůli problémům s nastavením času nebo tak nějak. Přímo oficiálně je doporučeno používat nejstarší verzi, kde ten bug nebyl a Skype neaktualizovat. Odkaz na stažení téhle verze je tady: download.skype.com/... Takže pak stačí odinstalovat, nainstalovat tuhle starší verzi a neaktualizovat. A problém je vyřešený, mám to ověřeno osobně.
Chtěl jsem samozřejmě napsat nejnovější verzi, kde ten bug nebyl. Nevím, proč jsem napsal nejstarší.
Jaj, ti blbci odstranili ten odkaz, i když zatím jiné řešení není.
Ahoj, právě stahuji doufám že pojede ale snad ano... nj měl bych už koupit nový pc tenhle má už něco za sebou
no jenže mám takovou smůlu že mi náš kočičák včera rozkousl kabel od mikrofonu
musím si holt počkat!
Díky za radu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.