Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problémy ze Skypem

Od: anonymous* odpovědí: 14 změna:

ahoj, mám pár problému ze Skypem 1. je že skype se mi po příhlášení pořád přihlašuje a odhlašuje a pořád dokolečka vždycky se tam ukáže takové ty dvě šipky jak se točí a najednou Online ale behěm půl sekundy zase šipky, taktéž mi pořád ukazuje že má někdo narozky i když to není pravda a za třetí nějak blbne chat třeba mi to tam napíše 14 března 2035 nebo že jsme volali 305 hodin a když třeba něco napíší tak se mi to ukáže vždycky někde jinde než dole třeba nahoře uprostřed a tam je celá konverzace :( nevíte co s tím? mám wXP

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jokeer*
hodnocení

2x

Ahoj, nejdříve projeď PC důkladným testem pomocí antiviru. Když nepomůže tak odinstaluj Skype a znovu ho stáhni z oficiálních stránek zde a nainstaluj. Jestli ani to nepomůže tak doporučuji stáhnout Spybot zde nebo zde, já používám verzi 1.6.2 v prvním odkazu, je méně náročná na výkon a je lokalizovaná v Češtině což verze 2.x.xx není a plní stejnou funkci. Spybot je program na odstranění spyware, malware, adware, trójské koně, a mnoho dalšího, hlavně toho, co třeba antivirus neobjeví, před testem ještě klikni na vyhledat aktualizace a nainstaluj všechny aktualizace, kliknutím na sáhnou se nainstalují, jinak program spouštěj jako správce, test spustíš kliknutím na "Kontrolovat problémy". Spybot se s Antivirem nepere, není to antivir, jen odstraňuje havěť z PC. Trochu jsem se rozepsal, jinak jestli používáš jiný program na odstranění bordelu v PC, tak můžeš využít i ten :)

anonymous*
hodnocení

Ahoj, skype jsem zkoušel odinstalovat už předtím ale nic teď jdu zkusit vše ostatní pak se ozvu :) Díky

jokeer*
Ok, jestli budeš stahovat Spybot, tak z toho prvního odkazu ve verzi 1.6.2, to je ta, co jsem popisoval. U vyšší verze 2.x.xx není čeština a je to docela složitější, protože je to předělané :)
doplněno 13.09.14 21:40: Až kontrola skončí, klikni na "opravit vybrané problémy". Po první kontrole je jich docela dost :)
anonymous*
hodnocení

Achjo :( nic nepomohlo Spybota jsem spustil a ten pár chyb našel ale antivirus nic nenašel pak jsem zkoušel reinstalovat Skype a stále nic nemáte ještě nějakej nápad? :D

anonymous*
hodnocení

Čas je tam nějakej posunutej napíši zprávu v 9:55 a ukáže se že v 5:20 a napsalo se to do přostřed nejdřív napíše 7.února 2022 pak 12.dubna 2027a pořád se to odpojuje a spojuje pak chvilku online a zase dokola :(

jokeer*

Ahoj po skončení kontroly jsi klikl na "opravit vybrané problémy", aby ses chyb zbavil? Jinak napadá mě ještě něco, spusť Skype, klikni na, nástroje→nastavení→rozšířené nastavení a hned nad tlačítkem uložit je "Řídit přístup jiných programů ke Skype", klikni na to a pokud tam nějaké programy jsou tak je odeber, ukonči Skype a znovu ho spusť.

anonymous*
hodnocení

Ano dal jsem opravit vybrané problémy a zkusil jsem to a nic tam není :( já už vážně nevím

anonymous*
hodnocení

není to třeba tím že jednou jsem chtěl poslat zprávu všem tak jsem do toho skypu něco nainstalovat ale nikde jsem to zatím neobjevil není to tím?

jokeer*
Nevím, je možné, že to dělá nějaký nainstalovaný neoficiální program (doplněk), podívej se v ovládacích panelech na programy a zkus najít něco, co by mohlo Skype ovlivňovat, jestli něco najdeš odinstaluj to! Čas v PC, máš nastavený správně?
anonymous*
hodnocení

Jasně to mám ale ani kdybych neměl ono to stejně vždy ukáže nějakej jinej čas :D

jokeer*

Co máš za Windows?

naihonn*
hodnocení

0x

No jasně, vidím, že tu máš na konci napsáno, že máš Windows XP. A v nejnovější verzi je bug, který tohle dělá, tuším kvůli problémům s nastavením času nebo tak nějak. Přímo oficiálně je doporučeno používat nejstarší verzi, kde ten bug nebyl a Skype neaktualizovat. Odkaz na stažení téhle verze je tady: download.skype.com/... Takže pak stačí odinstalovat, nainstalovat tuhle starší verzi a neaktualizovat. A problém je vyřešený, mám to ověřeno osobně. ;)

doplněno 14.09.14 23:46:

Chtěl jsem samozřejmě napsat nejnovější verzi, kde ten bug nebyl. Nevím, proč jsem napsal nejstarší. :-D

doplněno 14.09.14 23:56:

Jaj, ti blbci odstranili ten odkaz, i když zatím jiné řešení není.

anonymous*
hodnocení

Ahoj, právě stahuji :) doufám že pojede ale snad ano... nj měl bych už koupit nový pc tenhle má už něco za sebou :-D no jenže mám takovou smůlu že mi náš kočičák včera rozkousl kabel od mikrofonu :( :-D musím si holt počkat! :-D Díky za radu ;)

anonymous*
hodnocení

Jojo vypadá to že Skype funguje jenže konverzace trošku ještě blbnou ale to přestane až stará konverzace zmizne :) dííky moc :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]