Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, podívejte se viz návod a snad to pochopíte. Zdravím!
doplněno 13.09.14 17:33:Já používám GIMP. A nejsem si jistý, zda jsem teď pochopil Váš problém - možná je to toto, viz citace z návodu: Pro zbavení se lasa dejte ctrl +D (odvybrat).
doplněno 13.09.14 18:20:Omlouvám se, ale žádný pásek na obrázku nevidím. Pokud myslíte blikající výběr, tak patrně dle rady výše nebo klepnout do prostoru mimo výběr. V GIMPu byl ten objekt označil lasem, zvolil si kopírovat nebo vyjmout a vložil do nového obrázku nebo jako novou vrstvu - ovšem, pak ještě další úpravy, aby to hezky vypadalo.
doplněno 13.09.14 20:05:Tak, ještě zkuste někde najít, zda tam je možnost Vrstvy / Odemknout vrstvu.
Bene,,já nevím,jak se zbavit toho orámování toho objektu,,Pořád klikám do toho prvního bodu a to nejde dát pryč
doplněno 13.09.14 18:13:já chci přemístit,nebo něco s ní udělat,,ale nejde mi dát pryč to oříznutí ten pásek okolo ní
Ano,ale já ten blikající pásek udělám,alw pak mi nejde ho daát pryč,čili tu postavu zbavit toho pásku a mám tam dole vpravo napsáno že je to zamčeno Tak nevím jak na to.ach jo,,také mám gimp,ale nedělala jse také s ním dlouho
doplněno 13.09.14 20:38:Už jsem na to přišla,,, nestrefila jsem se do prvního kliknutí k ořezání...UF Já všem moc děkuji moc!
Dobrý den, co konkrétně potřebujete, klidně Vám to ořežu.. zkuste duplikovat vrstvu, nebo vytvořit novou vrstvu.. pokud máte jen jednu vrstvu, tak je zamknutá...
Pokud máte objekt vybraný, klikněte 2x rychle na levé tlačíko myši.. - pak bych doporučila kopírovat a vložit do nové vrstvy..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.