Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Připojení notebooku k tiskárně

Od: angeline odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

mám starou tiskárnu Samsung, ještě se starým kabelovým připojením ke klasickému PC. V tiskárně není otvor, abych ji připojila k notebooku. Je prosím nějaký kabel, kterým to propojím?

Děkuji Markéta

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mororo*
hodnocení

2x

Pokud myslíš LPT1 tak existuje takový kabel : czc.cz/... ale nemám s ním zkušenosti tak hodně štěstí případně přeji :)

angeline
hodnocení

Ahojky, děkuji, přesně ten jsem myslela..:), tak to vyzkouším...Markéta

angeline
hodnocení

Děkuji za radu, už tisknu. Markéta

zvidavajanca*
hodnocení

0x

Stejným kabelem co k PC?

athenaise*
hodnocení

0x

Mám taky Samsung a používám tenhle.

czc.cz/...

athenaise:

Tiskárna má ještě paralelní připojení LPT a to tebou doporučovaným kabelem nepropojíš :)

Jedině převodník USB - LPT, ale abych pravdu řekl, zkoušel jsem několik starých tiskáren a několik převodníků a nikdy se mi to nepovedlo rozchodit :(

angeline
hodnocení

Děkuji, tisknu. Markéta

praivo*
Já zkoušel ten úplně nejlevnější z eBaye s HP DeskJet 710C a bez problémů fungoval.
angeline
hodnocení

jj, díky, už tisknu. Markéta

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]