Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

DVD mechanika

Od: mike98 odpovědí: 6 změna:

U DVD mechaniky v mém notebooku se mi vylomila pacička u držáčku na disk. Nechce se mi zbytečně kupovat celou novou mechaniku. Poradíte kde by jsem ten držáček mohl sehnat?

DVD mechanika
DVD mechanika #2

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

2x

Jeden tu mám, za poštovné (45 Kč) může být tvůj. v(tečka)prais(zavináč)seznam.cz

pacicka
hodnocení

0x

Dobrý den,

mám stejný problém. zlomila se mi pacička u držáčku na disk u notebooku:o( nevíte prosím, kde bych ji mohla sehnat?.předem moc děkuji

Pokud by šel nahradit tímto, tak by to bylo lepší, nemá se v něm co lámat, CD/DVD drží ocelové kuličky, ale ta cena...

prodejher.cz/...

mkat*
hodnocení

0x

A čo tak zohnať starú nefunkčnú mechaniku.Kamaráti -bazoš ,alebo zberný dvor- nemajú?Ja mám ,ale posielať to do Čiech...

pacicka

je, já ted bydlím na Slovensku:o) mohl bys mi prosím poslat jen tu součástku v obalce? naklady bych ti mohla převést na účet:o)) moje emailova adresa je lenca.g@email.cz pak ti napisu postovní adresu:o))

pacicka

je, já ted bydlím na Slovensku:o) mohl bys mi prosím poslat jen tu součástku v obalce? naklady bych ti mohla převést na účet:o)) moje emailova adresa je lenca.g@email.czpak ti napisu postovní adresu:o))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]