Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, bohužel mi nemá, kdo poradit. Koupila jsem NTB bez HDD - ten jsem si koupila zvlášť. Teď řeším problém, jak na ten nový a prázdný HDD nahrát WIN, které mám uložené na druhém NTB (Nemám instalační CD). Je možné to nějak uskutečnit? Děkuji za případné rady ![]()
Dobré ráno, na tom novém NTB není mechanika. WIN7 mám uložený na tom starší v .iso, licenční kód mám samozřejmě originál.
Potom Vám poslouží tento program, potřebujete k instalaci 4GB (nebo větší) flash disk.
Načtete do něj ISO soubor s instalací a ten se rozbalí na flash disk a udělá bootovacím. Z něj pak Windows nainstalujete.
doplněno 13.09.14 21:38:@hop: nemohu souhlasit. Ano, u starých PC, když se laborovalo s bootovací flashkou s XP tak byly často problémy, ale u novějších PC, které boot z USB plně podporují a je na to prográmek přímo od Microsoftu jsem nikdy neměl problém z USB nainstalovat, naopak je instalace znatelně rychlejší ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.