Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, bohužel mi nemá, kdo poradit. Koupila jsem NTB bez HDD - ten jsem si koupila zvlášť. Teď řeším problém, jak na ten nový a prázdný HDD nahrát WIN, které mám uložené na druhém NTB (Nemám instalační CD). Je možné to nějak uskutečnit? Děkuji za případné rady
Dobré ráno, na tom novém NTB není mechanika. WIN7 mám uložený na tom starší v .iso, licenční kód mám samozřejmě originál.
Potom Vám poslouží tento program, potřebujete k instalaci 4GB (nebo větší) flash disk.
Načtete do něj ISO soubor s instalací a ten se rozbalí na flash disk a udělá bootovacím. Z něj pak Windows nainstalujete.
doplněno 13.09.14 21:38:@hop: nemohu souhlasit. Ano, u starých PC, když se laborovalo s bootovací flashkou s XP tak byly často problémy, ale u novějších PC, které boot z USB plně podporují a je na to prográmek přímo od Microsoftu jsem nikdy neměl problém z USB nainstalovat, naopak je instalace znatelně rychlejší
Nejjednodušší je .iso vypálit a k NTB si na instalaci půjčit externí USB DVD mechaniku. S instalací WIN z bootflash bývají často problémy...
doplněno 13.09.14 21:47:@miki, nechci se hádat, ale měl jsem problém i u novějšího compu. Ale pokud to bude tazatelce fungovat z flashky, budu jen rád !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.