Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Po výměně CPU nenaběhne PC (nejde obraz)

Od: lucinkapes* odpovědí: 5 změna:

Zdravim, mam desku DFI Infinity C51PV-M2/G a v ni byl dosud procesor AMD Athlon 64 3000+. Chtel jsem upgradovat na AMD Athlon 64 X2 5000+. Pri spusteni PC s timto procesorem PC ozivne, ale nenabehne obraz a neozve se charakteristicke pipnuti speakeru. Provedl jsem pres WinFlash uspesne nahrani noveho BIOSu, ale problem pretrava (se starym CPU pocitac stale funguje jak ma).

Momentalne nahrany BIOS:
Issued by: DFI Customer Service Center on 2007/03/14
Purpose: Beta BIOS release
Model: INFINITY C 51PV-M2/G
Update Detail: Support AMD AM2 Brisbane 65nm CPUs.
File: 51M2D313.zip

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

chizuru*
hodnocení

0x

Ahoj,
koukala jsem na internet a ten nový by měl být podporovaný.
Zkusila bych provést restart BIOSu. Pokud to nepomůže.. Je v pořádku ten procesor? Fungoval předtím, nebo je z druhé ruky na dobré slovo že funguje? :)

ge

Bažím po nových vědomostech. Jak se prosím restartuje BIOS?

au1
hodnocení

0x

podle téhle stránky cpu-upgrade.com/... je deskou podporován CPU X2 5000+ pouze s jádrem Windsor

chizuru*

Ale podle toho "Update Detail: Support AMD AM2 Brisbane 65nm CPUs." by to Brisbane podporovat mělo.

lucinkapes*
hodnocení

Problem vyresen - CPU je zjevne vadny. Zkusil jsem tam dat Athlon 64 X2 5200+ s jadrem Birsbane a funguje to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]