Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s HP2050A tisk

Od: vikyn odpovědí: 1 změna:

Neoriginální cartridge

Prosím o radu.Bohužel jsem v rámci úspor zakoupil neoriginál náplně .Po výměně tiskárna vytiskla bez problémů s nimi cca 4 potřebné výtisky vpořádku.Teď cca po 3 týdnech již při spuštění
bliká levá oranž (jako,že nemá barvu), ale dál mě nikam
nepustí.Displey hlásí v této konfiguraci je nekompatibilní...
Co s tím? Jde ošálit jako Canon (vypnutím). Obávám se, že koupím originály a bude to stejné - a co s těmito.
Moc děkuji. Aleš

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

řešil jsem stejný problém u HP Officejet 4500, po dlouhém hledání pomohlo toto:

Tiskárna HP Officejet 4500, cardridge HP 901 XL a další, řešení pro tuto tiskárnu a další po doplnění inkoustu nebo při kompatibilních kazetách, kdy bliká oranžová

1. při zapnuté tiskárně otevřete přihrádku pro zásobníky

2.. vyndejte catridge

3.. vyjměte kabely ze zadní strany

4. čekejte 2 minuty

5. nainstalujte kazety v režimu offline bez napájení

6. zapojte kabely zpět tiskárny

7. stiskněte a podržte tlačítko # 9 (neuvolňujte, až proběhne "plný nvm reset") a zapněte napájení

8. detekuje kazety náhradní nebo nové - Stiskněte OK

9.. pokračujte dle instrukcí na displeji

10. vložte papír pro zarovnání do skeneru a stiskněte tlačítko OK

11.pokud se stránka nevytiskne pak tento krok přeskočte

12. nastavení tiskárny - preference / záloha / množství inkoustu / do automatického "změnit" (nenastavujte úroveň, stačí stisknout OK) Stiskněte tlačítko OK

13. vyjměte kabel usb

14.. restartujte počítač

15. následně zapojte kabel USB a tiskárna je připravena k tisku

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]