Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Wi-fi router tenda

Od: johnny* odpovědí: 7 změna:

Dobrý večer . Poradí prosím někdo jak zaheslovat wifi router Tenda tak , aby se nemohli připojovar třeba sousedé? Johnny .

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stonek*
hodnocení

0x

Prohlížeč> (standardně: 192.168.0.1/...> záložka wlan> wlan zabezpečení zde nastavit šifrování a bezpečnostní klíč

johnny*
hodnocení

To je všechno pěkné , ale jaké tam mám dát heslo? Je to někde na té krabici od toho routeru? Žádné tam nepasuje ! Johnny

uda1966*

Dobrý den

Heslo si tam dejte jaké chcete ale hlavně si ho mamatujte, nejlépe aby obsahovalo osm znaků.

stonek*

@johnny: jestli vy nemyslíte to první heslo pro vstup do nastavení routeru, to je od výroby "admin", bývá to tam i napsané.

Jo, viděl bych to stejně. Uživatelský jméno i heslo bývá admin

johnny*
hodnocení

Klikl jsem na Váš odkaz a stejně to nijak nejde . Zítra se zeptám odborníka od firmy NEOS , která mi instalovala internet v PC . I tak všem děkuji za snahu mi pomci a mějte se fajn ! . Johnny

hodnocení

0x

zdravím kolegu ve stejné síti :). Tenda má přihlašovací jméno i heslo admin a heslo své sitě máte default -1,2,3,4,5,6,7,8 . Pokud to někdy nebylo změněno a tohle heslo si můžete změnit - zadejte min 8 znaků.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak zaheslovat wifi

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]