Nejste přihlášen/a.
Čau mám menší problém.Mam counter strika sourcer stáhnutého z internetu a když chci hrát po internetu tak mi to nejde nevíte proč? prosím poradte díky předem
No moc informací si nedal k dispozici, ale napadá mě, jestli ti to neblokuje firewall. Co máš za firewall? Popřípadě v něm povol pro tuhle aplikaci všechna příchozí i odchozí spojení.
Ted jsem zkusil vypnout tu firebránu ani tak mi to nejde řeknuti ty podrobnosti
vždy se mi ukáže :
Game info : . . . .
Name game : . . .
Map: . . . .
Players : 5/12
Valve anti cheat : not secure
Latency : 2000
v tabulce je napsaný : No users cerrently playing on this server
pod tabulkou : Server is not responding
tak nvm co stím naděláš Možná že je to tam napsaný všechno v angličtine jenomže já ještě pořádně anglicky neumím kdyžtak díky
Jo ted sem klikl na něco jinyho a objevilo se mi tam : Your version does not match the servers. . . . tak doufám že na tu verzi bude nějaký patch . . .
ona je už uvolněná neplacená verze? V opačném případě riskuješ (pokud není legálně zakoupená)... v lepším případě BAN IP adresy a v horším případě návštěvu pánů v černém obleku
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.