Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Counter Strike - nejde hrát po internetu

Od: mikolangelo* odpovědí: 7 změna:

Čau mám menší problém.Mam counter strika sourcer stáhnutého z internetu a když chci hrát po internetu tak mi to nejde nevíte proč? prosím poradte ;) díky předem

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vojtahavel*
hodnocení

0x

No moc informací si nedal k dispozici, ale napadá mě, jestli ti to neblokuje firewall. Co máš za firewall? Popřípadě v něm povol pro tuhle aplikaci všechna příchozí i odchozí spojení.

mikolangelo*
hodnocení

Ted jsem zkusil vypnout tu firebránu ani tak mi to nejde řeknuti ty podrobnosti
vždy se mi ukáže :

Game info : . . . .
Name game : . . .
Map: . . . .
Players : 5/12
Valve anti cheat : not secure
Latency : 2000
v tabulce je napsaný : No users cerrently playing on this server
pod tabulkou : Server is not responding
tak nvm co stím naděláš *smich* Možná že je to tam napsaný všechno v angličtine jenomže já ještě pořádně anglicky neumím kdyžtak díky :)

mikolangelo*
hodnocení

Jo ted sem klikl na něco jinyho a objevilo se mi tam : Your version does not match the servers. . . . tak doufám že na tu verzi bude nějaký patch . . .

vojtahavel*

Pravděpodobně server, na který se připojuješ nefunguje a máš starou verzi hry. Jinak byť v klidu, Counter Strike se dá na netu stáhnout jako freeware, myslím verze 1.6, kterou mám i já, ale po netu nehraju.

hodnocení

0x

ona je už uvolněná neplacená verze? V opačném případě riskuješ (pokud není legálně zakoupená)... v lepším případě BAN IP adresy a v horším případě návštěvu pánů v černém obleku ;)

mikolangelo*
hodnocení

Jujda *smich* Sakra ještě ze mně bude nějakej hacker *smich*takto si to bude furt rozdávat s počítačem:)
Tak moc díky za varovaní xD a za odpověd

alda*
hodnocení

0x

prsim vas todle neni odpoved sry ale me taky nejde hrat counter strike po internetu me tam nenabiha zadny server pls poradte

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]