Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký herní notebook?

Od: hanesz* odpovědí: 3 změna:
Ahoj, chtěl bych se s Vámi poradit ohledně nákupu notebooku. Lákají mě herní notebooky, ale není to podmínkou. Jediné co bych opravdu chtěl, je aby mi na notebooku šla plynule fifa.
Mohli byste mi dát tipy na slušné výkonné notebooky s cenou do 12 000?
Budu Vám moc vděčný, protože se v počítačích téměř vůbec nevyznám :-
Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dankoss*
hodnocení

1x

alza.cz/...

alza.cz/...

alza.cz/...

tady máš od alzy

ale reknu ti jedno , kdyz kupujes ntb nebo pc stolni tak se koukej predevsim aby to melo zaklad aspon 2,6 ghz procesor , 2jadra a vic , intel core i5 a i7 , aspon 750gb hdd , 4gb ram ( casem u nekterych ntb muzes zvednout az na 8gb ram ) ,graficke karty : amd radeon a nvida ge forge pak se uz jenom koukni na internetu na typi grafik , ( nikdy nekupuj pc nebo ntb na hry z grafikou intel hd graphic je to na prd , nic na tom nerozjedes skorem) , a ten zbytek uz jsou jenom usb porty a porty na sluchatka proste drobnosti

pisu to z mych zkusenosti :)

mej se

Dan

hanesz*
hodnocení

Vypadáš, že tomu docela rozumíš, tak se ještě zeptám. Tohle není špatnej noebook ne? A asi by i měl vyhovovat mím požadavků.

gigacomputer.cz/...

dankoss*
hodnocení

0x

jedno ti doporucim , tahle jsem to udelal taky , chte jsem sei koupit taky ntb za 12 tisic

ale pockal jsem si a nasetril vic penez a koupil jsem si za 16 tisic

jak jsem psal tak ti doporucim nasetrit si jeste par tech tisic a koupis si fakt dobrej notas na to hrani

ja mam tenhle a jsem uplne na 100 % spokojenost

alza.cz/...

akorat za ten rok co ho mam ho zlevnili o 1000 kc :3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]