Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lenovo ThinkPad Edge 14 0199-44g Ovladače

Od: alien8* odpovědí: 2 změna:

Zdravím.

Scháním ovladače do nově přeinstalovaného notebooku Lenovo ThinkPad Edge 14 0199 44g. Nainstalované OS - Win 7 Ult 64bit. Měl by již být i kompletně aktualizovaný, ale nevím jaké všecky ovladače mám stáhnout. Pár jsem jich zkoušel a zdá se mi že skoro žádný nefunguje. Stahoval jsem to ze stránky o řádek níže.

Support Lenovo:
support.lenovo.com/...

Parametry a specifikace:
Procesor:
AMD Athlon II P340 s frekvencí 2,2 GHz
2x 512 KB L2 Cache
2 jádra
Max TDP: 25 W
Paměť:
2 GB DDR3 1066 MHz
Displej:
14"HD LCD s LED podsvícením, lesklý
Rozlišení: 1366 x 768 bodů
16,7 miliónů barev
Grafická karta:
ATI Radeon HD3400
Pevný disk:
500 GB
5400 RPM
Rozhraní Serial ATA
Mechanika:
DVD SuperMulti
Multimédia:
High Definition Audio (ALC269)
Stereo reproduktory 2x 1,5 W
Webová kamera
Komunikace:
10/100/1000 Mbit/s Ethernet
Bluetooth
WiFi 802.11b/g/n (1x2)
Vstupy a výstupy:
1x HDMI
1x VGA
3x USB 2.0 (1x eSATA + trvale napájený)
1x RJ-45
1x Mikrofon
1x Čtečka karet 7v1
1x Sluchátka
1x Express Card 34 mm

doplněno 06.09.14 16:40:

EDIT

Tak ovladač na Grafickou Kartu už mi funguje jak má.
Internet přes kábl mi funguje, takže ethernet mám, ale na WiFi zařízení ovladač stále nemám. :(

doplněno 06.09.14 16:44:

na těch support stránkách jsou ovladače i na Kameru, ten mi nefunguje ani jeden, nebo je špatně instaluji, já sakra nevím, vždyt to ani nejde špatně nainstalovat :D

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

remisak*
hodnocení

0x

Na Ulož.to je program DriverTuner 3.5.0.0. je funkční mám ho také, ale mám ten samý problém, vše našel ale grafiku ne.

Já sháním na IBM A30.

alien8*
hodnocení

Ovladač na WiFi nenašel, vždy když ho nainstaluji, tak se počítač chová jakobych ho nenainstaloval. :D
Ethernet mam.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]