Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přidání titulků k filmu

Od: helper123* odpovědí: 8 změna:

Titulky mám ve formátu srf, film ve formátu divx. Program by mohl video i překonvertovat do formátu, který otevře Windows Media Player ve Windows 7 (ve W8 mi to jde, nevím, jak to bude s kodeky ve W7, takže by se video předělalo do formátu mp4 nebo wmw?)

Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kangaroo*
hodnocení

0x

Já používám převod do mkv a program free MKVtoolnix. Otevřeš zdroj video pak přidáš soubor s titulkama a za chvilku máš mkv kontejner. Dobré je, že si ten kontejner můžeš do budoucna snadno a rychle upravovat jak chceš (jiné titulky a jiné zvukové stopy,.kapitoly)..:)

doplněno 08.10.14 18:43:

A zkus VLC player nebo rovnou multi centrum XBMC pro přehrávání ten tvůj přehrávač je totiž sra... :-D

helper123*
hodnocení

Doma mám VLC, ale jde mi o to, že se na film chceme dívat ve škole, kde VLC není a samozřejmě tam nemám práva na to jej instalovat. Takže proto ;)

hodnocení

0x
Bude to spíš *.srt než SRF ne? Pokud to bude ve stejné složce jako film a bude se to jmenovat stejně jako film jen s jinou příponou, otevřou to běžné prohlížeče automaticky. Jinak musíš cestu k titulkum ručně nastavit. Taky doporučuju VLC.
helper123*
hodnocení

Přesně tak, srt, překlepl jsem se. :) A ve škole jsem bohužel omezen na WMP...

frkotou*

Tak si ten vlc dej do flashky a spouštěj z ní.

helper123*
hodnocení

Jak píši, nemám ve škole práva na to, instalovat nebo spouštět programy z Flashky...

frkotou*

No já to myslel tak, že do flashky si nainstaluješ vlc a ve flashce to otevřeš. Mě to takhle ve škole de, taky máme jen media player.

helper123*
hodnocení

Nemohu spustit program z Flashky, ani Portable verzi ;) Prostě jediná možnost je Media Player - už konvertuju do avi, přehraje to WMP ve W7 bez problémů? Díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]