Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Půjde mi The Sims 4?

Od: slunicko954* odpovědí: 1 změna:

Zdravím :)

Dnes vyšla hra The Sims 4, chtěla bych si ji koupit, ale nevím zda mi to půjde. Zda mám dobrý procesor. Říká se o té hře, že by měla jít i na slabších pc. Trojka mi normálně šla, všechny díly, i když se trochu sekala, ale to všem (když máte všechny datadisky a kolekce).

Poradíte mi zda půjde?

Minimální požadavky u procesoru jsou 1,8GHz Intel Core 2 Duo, AMD Athlon 64 Dual-Core 4000+ nebo ekvivalentní (Počítače s grafickou kartou integrovanou na základní desce alespoň 2,0 GHz Intel Core 2 Duo, 2,0 GHz AMD Turion 64 X2 TL-62 nebo ekvivalentní)

Já mám Pentium(R) Dual-Core CPU E5700 @ 3.00GHz.

Zadávala jsem si to na jedné stránce, která vyhodnotí zda ta hra půjde. Když jsem si zadala takuvou Mafii II, která mi šla, tak tam se mi zobrazilo, že by jít neměla.

Tak prosím, půjde mi The Sims 4 nebo zbytečné prachy?

Děkuji :)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejv95*
hodnocení

0x
Pokud máš aspoň vistu tak půjde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]