Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Z Win 8 na Win 8.1

Od: kutululu odpovědí: 5 změna:

Zdravím,

mám už rok starý notebook Acer a když jsem si ho kupovala, tak ještě bylo k dispozici jen Windows 8. Už delší dobu mi ale nabízí, abych si upgradovala OS na Windows 8.1. Chtěla bych se zeptat, zda nevíte kolik MB či GB mi může upgrade sebrat? Mám totiž omezený internet a byla bych ráda, kdyby mi nějaká data ještě zůstala, popřípadě, jestli mi vůbec budou stačit. A pokud si OS chci upgradnout, musím provést zálohu dat? Nebo mi veškeré aplikace, fotky a hudba zůstanou? To asi ne co, když i po aktualizaci Andorida v mobilu nezůstávají aplikace :) Děkuji za odpověď.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Mám pocit,že něco přes dvě giga.
Pokud máš data na jiné části disku, než systém, tak ti zůstanou.

nickys
hodnocení

0x

Samotný upgradovací balíček má okolo 3.6 GB. S následnými aktualizacemi se ale dostanete přes 4 GB. Narozdíl od androida, vám všechna data zůstanou.

Umístění dat mimo systémový disk nemá v tomto případě žadný vliv, matete tazatele.

lmgify
hodnocení

0x

Informace přímo od Microsoftu zde.

kutululu
hodnocení

0x

Díky za odpovědi ;)

magdalen*
hodnocení

0x

Mám také internet z FUP 1,5 GB. Upgrade jsem spustila večer, 2 dny před koncem FUP. Běželo to celou noc až do odpoledne, ale instalace proběhla OK. Žádná data nezmizela.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]