Nejste přihlášen/a.
Zdravím, zajímalo by mě, jestli se dá nějak nastavit ve Windows 7, aby se hned na liště ukazovaly u aktuálního času i sekundy, bez toho, abych si musela hodiny jako takové rozkliknout. Jde mi o to, že budu potřebovat znát přesný čas na sekundy a nebudu se moci zdržovat přepínáním jednotlivých oken. A navíc musím znát přesný čas z PC, který je konfigurován s jiným časem ze serveru. Máte někdo nějaké nápady? Zkusila jsem stáhnout nějakou aplikaci, jako hodiny ze Slunečnice, sice byli krásně na popředí otevřeného internetového prohlížeče, ale nešel v nich nastavit požadovaný čas určitého serveru. Díky moc.
Zdravím, zkuste aplikaci T-Clock 2010, umí to co potřebujete a má rozsáhlé možnosti nastavení.
doplněno 04.09.14 14:45:jen takový poznatek, všechny tyto hodiny, i aplikace s hodinami na plochu a další (určitě i ty co máte Vy) se řídí časem ve Windows. Takže stačí synchronizovat ten a potom můžete použít aplikaci, jakou chcete.
ve win 7 bohuzel ne. Chapu, ze by se to hodilo napr. pro nakupovani na Aukru nebo Ebay. ja si obvykle necham zobrazit v okne prohlizece cas. Treba na timeanddate.com/...
Jinak pouze aplikace
Už jsem na to přišla. Ano, je to miniaplikace. Kliknete pravým tlačítkem na plochu a vyberete možnost "Miniaplikace" a pak si analogové hodiny přetáhnete na plochu. Není tam vteřinová ručička. Musím kliknout na hodiny pravým tlačítkem a dám "Možnosti" a tam si zakřížkuji, že chci zobrazit vteřinovku. Automaticky tahle miniaplikace bere čas PC, takže když se si to synchronizuji tak je to OK.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.