Nejste přihlášen/a.
dobrý večer...potřebuji radu jak zdokumentovat stránku na monitoru...slyšel jsem něco o klávesnicové zkratce scrren ..dík
Dobrý den, ke stáhnutí obsahu obrazovky použijte klávesu PrintScrn potom si uložíte obrázek, který bude ve schránce. Zdravím!
doplněno 02.09.14 23:37:ivzez - ale, vždyť já vím.
doplněno 02.09.14 23:38:kecup - nemáte zač.
doplněno 02.09.14 23:42:kecup - zkuste Start / Spustit / clipbrd
Stiskněte klávesu PrintScreen, obrázek se uloží do schránky, z níž ho zkratkou Ctrl + C vložíte do jakéhokoliv grafického editoru (nebo třeba do Malování).
doplněno 02.09.14 23:35:Bene, také jsem neopisovala ...
doplněno 02.09.14 23:47:Děkuju za opravu překlepu.
Zdravím,
použití klávesy prtnscreen a pak ukládání už zde popsané bylo. Mě osobně se to nezdálo docela vyhovující a tak jsem si našel program na screeny obrazovky přímo určený.
Program MWsnap je jednoduchý, nemusí se instalovat. Umí screeny obrazovky dokonaleji než screenování pomocí zkratky, protože umožňuje dělat screeny i jen části obrazovky, části otevřených oken atd. Navíc zvládá ukládat v několika formátech obrázků podle potřeby a také si můžete vybrat umístění, kam se screen - obrázek uloží.
Další odkazy na stažení MWsnap i s popisem
zive.cz/...
stahuj.centrum.cz/...
slunecnice.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.